menu

Reken om naar de gulden

Heb je een lekker Hollands webwinkeltje en zoek je een leuke ludieke manier om jezelf te onderscheiden? Geef klanten de optie om de prijzen in je webwinkel om te rekenen naar de gulden! 

72 procent van de Nederlandse bevolking zegt nog wel eens terug te rekenen naar de oude munt. Zo publiceert NU.nl uit een onderzoek van Synovate. Dan is het toch enorm grappig als je op een webwinkel komt waar je deze optie simpelweg even snel kunt selecteren? Lijkt me een leuke toegevoegde waarde. Het geeft ook nog eens sfeer aan je webwinkel en voor webwinkels die zich juist richten op het Nederlands publiek geeft het een lekker Hollands sfeertje.

 
Moeilijk kan het niet zijn. Zo zijn er al enorm veel webwinkels welke de optie aanbieden om de prijzen te bekijken met en zonder BTW, en hebben veel webwinkels tijdelijke acties waar de oude prijs doorstreept genoemd wordt en daaronder de actieprijs extra duidelijk in beeld komt. Met de gulden zou je een soortgelijk iets kunnen doen.
 
Het zal natuurlijk niet voor alle webwinkels weggelegd zijn als optie, het kan hier en daar vast ook wat ouderwets overkomen maar juist voor de webwinkels waar het past kan het een unieke marketing tool zijn! Zeker weten dat mensen er gebruik van maken!

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan