Ecommerce evenementen

Aankomend

Wat
Wacht…Wat?!
Wanneer?
Waar

De Nationale Thuiswinkel Awards bestaat uit een heus gala, waar de winnaars van de Publieksprijzen XL en de Vakprijzen hun award krijgen uitgereikt.

23 maart
Noordwijk,
Nederland

Meet Magento The Netherlands is hét evenement in ons land als het gaat om Magento. Dit jaar zal alweer de negende editie van dit event worden gehouden en wederom is de organisatie in handen van de Nederlandse Magento-community Dutchento.

10 mei
Utrecht,

Digital Transactions is de nieuwe naam van het evenement Online Betaal Congres en zal zich focussen op digitale transacties.

07 maart
Houten,
Nederland

De Shopping Awards XS zijn publieksprijzen en de winnaars worden dan ook bepaald door consumenten die een online aankoop hebben gedaan.

09 maart
,
Nederland

Emerce eRetail gaat zoals elk jaar over de toekomst van online en cross-channel retailing.

16 maart
Bussum,
Nederland

E-commerce Live! noemt zichzelf “het toonaangevende e-commerce event van Nederland”. Het wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd, in de Beurs van Berlage.

31 mei
Amsterdam,
Nederland

Magento 2 Seminar is een initiatief van Yireo, Dutchento en Magento. Tijdens deze seminar wordt uitvoerig stilgestaan bij de nieuwste versie van Magento. Je leert wat nodig is om over te stappen naar Magento 2, hoe je extensies kunt converteren en natuurlijk wat de verschillen zijn met Magento 1.

22 januari
Utrecht,

Online Betaal Congres gaat in op wat we kunnen verwachten van de betaalwereld. Hebben we een Europese markt of wordt die globaal? Welke spelers moeten we in de gaten houden?

08 maart
Houten,
Nederland

Road2Belgium is een bijeenkomst van de Kamer van Koophandel die helpt met het zakendoen met en in België. Rondetafelgesprekken gaan over cultuurverschillen, juridische aspecten en marketing in België.

09 maart
Eindhoven,
Nederland

Elke maand verzamelen Magento-gebruikers zich in Café Bar le Duc in Den Bosch om te praten over deze webwinkelsoftware. Deze editie staan de plugins van Magento 2 centraal.

09 maart
Den Bosch,
Nederland

De Thuiswinkel Awards XS is onderdeel van de Nationale Thuiswinkel Awards. Op deze dag worden echter alleen de prijzen voor kleinere webwinkeliers bekendgemaakt.

10 maart
Utrecht,
Nederland

Deze Magento-workshop vindt plaatst bij hostingprovider True in Amsterdam en zal gaan over business metrics en dashboards.

10 maart
Amsterdam,
Nederland

Shopping Innovation Expo is naar eigen zeggen dé omnichannel-vakbeurs van België, die zich zowel richt op online als offline retailers.

16 maart tot
17 maart
Brussel,
België

Deze 25e editie bevat 7 bootcamps, zo’n 20 breakoutsessies, een CEO-track, 1-op-1 meetings en retailers uit binnen- en buitenland.

07 april
Utrecht,
Nederland

Ddiverse pioniers en kenners van de markt bespreken hoe retailers de belangrijkste ontwikkelingen in multichannel kunnen toepassen op hun bedrijfsstrategie.

20 april tot
21 april
Utrecht,
Nederland

Big Data in E-commerce is het eerste ecommerce-event georganiseerd door Twinkle België, het Vlaamse zusje van Twinkle Magazine.

12 mei
Antwerpen,
België

Dit wordt de 7e editie van Meet Magento Nederland, dat interessante sessies van zowel nationale als internationale sprekers bevat.

12 mei tot
13 mei
Utrecht,
Nederland

Digital Commerce is een gratis seminar dat plaatsvindt in Antwerpen. Tijdens de ochtend wordt stilgestaan bij alle facetten van ecommerce in België.

12 mei
Antwerpen,
België

Tijdens deze editie van Checklist Webwinkeldag zal de conversieoptimalisatie van de webwinkel centraal staan. Naderhand is er een netwerkborrel.

19 mei
Rotterdam,
Nederland

Tijdens de Vakdag Logistiek & E-commerce staat de logistiek achter webwinkels centraal. Hoe kun je dit proces zo efficiënt en effectief mogelijk organiseren?

14 juni
Almere,
Nederland

Succesvolle retailers zullen tijdens het tweede Shopper Marketing Jaarcongres vertellen hoe zij hun successen hebben behaald. Zo zullen onder andere Erik Does (Ekoplaza) en Dik Pijl (Expert) hun ervaringen delen

21 juni
Maarssen,
Nederland

Het Cross Border Event dient als bron van inspiratie en kennis en introduceert bezoekers bij een internationaal netwerk van koplopers en specialisten.

07 september
Utrecht,
Nederland

eTail Delivery wordt op 21 en 22 september gehouden in Amsterdam en zal meer dan 150 professionals naar de hoofdstad trekken die hun ervaringen delen over hoe je een effectieve supply chain of fulfilment creëert.

21 september tot
22 september
Amsterdam,
Nederland

Welk bedrijf mag zich de Logistieke Webshop van het Jaar 2016 noemen? Die vraag staat centraal en wordt beantwoord tijdens de gelijknamige verkiezing.

22 september
Evoluon, Eindhoven,
Nederland

Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Elke dag komen er nieuwe ontwikkelingen bij, maar welke zijn relevant voor jou als webshop? Daar helpt Shopping Today je mee.

22 september
Utrecht,
Nederland

Op 29 september organiseert Dealer4Dealer in samenwerking met Exact hét Exact ecommerce-event van dit jaar: Exact meets E-commerce.

29 september
Delft,
Nederland

eRetail Europe is onderdeel van de Amsterdam eWeek, een evenement georganiseerd door Emerce dat een week duurt en waarbij online business, media, marketing en technologie centraal staan.

05 oktober
Amsterdam,
Nederland

Webwinkelsoftware-aanbieder Intershop organiseert op dinsdag 11 oktober de Intershop Roadtrip 2016 in Utrecht. Lees hier hoe het programma eruitziet.

11 oktober
Utrecht,
Nederland

Emerce eFulfillment gaat volledig over fulfillment voor ecommerce en richt zich zowel op retailers, producten als webshops.

13 oktober
Utrecht,
Nederland

De Ecommercerun is een leuk en laagdrempelig evenement waarbij ecommerce én hardlopen centraal staan.

16 oktober
Utrecht,
Nederland

Twinkle100 België is de Belgische variant van het populaire jaarboek dat in Nederland al acht jaar bestaat. Tijdens het evenement zullen de topspelers worden bekendgemaakt.

20 oktober
NNB,
België

Voor de tweede keer organiseren Yireo, Dutchento en Magento een Magento 2-seminar in Nederland. Dit keer wordt er nog meer de diepte ingegaan.

21 oktober
Utrecht,
Nederland

Op 26 oktober is het weer zover, een nieuwe editie van Lightspeed Connect. Met als thema “How to become the next big seller?”

26 oktober
Utrecht,
Nederland

Het Omnichannel Event van ISM eCompany is een gratis dag waarop je als retailer meer leert over omnichannel. Er zijn keynotes, parallelrondes én een borrel!

15 november
Rotterdam,
Nederland

Op 17 november vindt de 3e editie plaats van BeCommerce Cross-Border Summit. Dit event biedt de laatste inzichten in grensoverschrijdende ecommerce.

17 november
Brussel,
België

Tijdens de Webwinkeldag van 17 november staat de (internationale) groei van je webwinkel centraal.

17 november
Utrecht,
Nederland

Performance Marketing Update 2017 is een kennisevenement dat als doel heeft om alle deelnemers een inspirerend kijkje in de toekomst van online marketing te geven.

07 december
Den Bosch,
Nederland

Mis je een evenement? Mail ons!