menu
Shopping Today 2017

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Shopping Today

21 september 2017 | Utrecht, Nederland

Evenement informatie

Datum: 21 september 2017 Locatie: Utrecht
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

Het jaarlijkse ecommerce-event Shopping Today heeft dit jaar als thema ‘It’s time, start now!’. Daarmee haakt het mooi in op het thema van vorig jaar (‘Vandaag leren, morgen presteren’). De bedoeling is dat je in één dag bijgespijkerd wordt en meteen de volgende dag in recordtijd succes kan boeken. Dit doet het door inspirerende, maar vooral praktische sessies aan te bieden, zodat je klaar bent voor de digitale toekomst.

Met Shopping Today kun je 5 Permanente Educatie (PE)-punten verdienen. Verdien je jaarlijks 30 van dit soort punten van de Thuiswinkel e-Academy, dan ben je aantoonbaar up-to-date in de wereld van ecommerce en ben je officieel gekwalificeerd als e-Academy Professional!

Toonaangevende keynotes en parallelrondes

Tijden Shopping Today 2017 zijn er wederom diverse toonaangevende sprekers aanwezig. Deze editie volg je keynotes van onder meer Wijnand Jongen (Thuiswinkel.org), Herna Verhagen (PostNL), Bjorn Serving (Kijkshop) en Piet Coelewij (Wehkamp).

Ook zijn er diverse parallelrondes die je kunt volgen. Leer bijvoorbeeld meer over data-gedreven conversie-optimalisatie, conversational commerce, het maximaliseren van mobiele momenten en hét stappenplan voor een toekomstbestendige omnichannel-strategie.

Gratis voor leden Thuiswinkel.org

Voor leden en businesspartners van Thuiswinkel.org en voor experts van ShoppingTomorrow is het evenement gratis te bezoeken. Wil je meer kaarten, dan betaal je 195 euro. Meld je direct aan!

Locatie Shopping Today

« Terug naar het overzicht