menu
lightspeed ecommerce

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Shopping Today

19 september 2019 | Utrecht, Nederland

Evenement informatie

Datum: 19 september 2019 Locatie: Utrecht
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

Het jaarlijkse ecommerce-event Shopping Today vindt ook dit keer plaats in DeFabrique in Utrecht. Dit kennisevent is bedoeld om op de hoogte te blijven van de razendsnel ontwikkelende ecommercebranche en om je voor te beriden op de digitale toekomst.

40 cases en kennissessies

Deelnemers kunnen hun persoonlijke programma samenstellen door te kiezen uit meer dan 40 praktische cases en diepgaande kennissessies. Het evenement is voor iedereen toegankelijk en geeft je praktische tips waar je diezelfde dag nog mee aan de slag kunt. Ook is er de mogelijkheid om te netwerken me de meer dan 1400 ecommerce-professionals die op 19 september rondlopen. Ook is er extra aandacht voor de b2b-ecommerce in de speciale B2B Dome.

Sprekers tijdens Shopping Today 2019

Sprekers tijdens Shopping Today 2019 zijn onder andere Hellen van der Plas (Signify), Herman Rooswinkel (Nespresso), Pouya Boland (Chiquelle), Bas Urlings (Effectconnect) en Martijn van Geelen (eBay – Marktplaats/2ehands.be).

Tickets kopen voor Shopping Today 2019

Kaartjes kosten tot en met 8 september 395 euro. Daarna gaat het ‘last chance’-tarief in en kosten ze 450 euro. Fikse korting is er voor Twinkle plus-abonnees, leden en businesspartners van Thuiswinkel.org. Die betalen 195 euro.


Locatie Shopping Today

« Terug naar het overzicht