Shopping Today 2022

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Shopping Today 2022

Evenement details

Datum: donderdag 13 oktober Locatie: De Fabrique, Utrecht, Nederland Ticket prijs: € 357,00
Evenement website
Google Calendar iCal

Het jaarlijkse ecommerce-event Shopping Today vindt op 13 oktober 2022 plaats in DeFabrique in Utrecht. Het evenement is bedoeld om op de hoogte te blijven van de razendsnel ontwikkelende ecommercebranche en om je voor te bereiden op de digitale toekomst. Shopping Today omschrijft zichzelf als hét kennisevent voor ecommerce-spelers.

Ruim vijftig cases en kennissessies

Deelnemers kunnen hun persoonlijke programma samenstellen door te kiezen uit ruim vijftig praktische cases en diepgaande kennissessies. Het evenement is voor iedereen toegankelijk en geeft je praktische tips waar je diezelfde dag nog mee aan de slag kunt. Ook is er de mogelijkheid om te netwerken met de ecommerce-professionals die op 13 oktober rondlopen.

Sprekers tijdens Shopping Today 2022

Sprekers tijdens Shopping Today 2021 zijn onder andere Sadik Cevik (Gorillas), Jeanine Holscher (Blokker) en Rozemarijn Visser (KPN). Naast deze keynotes zijn er diverse parallelrondes, waarbij je zelf het onderwerp kunt kiezen. Duurzaamheid, conversational commerce, b2b ecommerce, data, crosborder, kunstmatige intelligentie en voice zijn slechts enkele thema’s die tijdens de parallelrondes van Shopping Today 2022 centraal staan.

Hoe shoppen we in 2030?

Er is ook panelsessie, waarbij medewerkers van Fonq, Intergamma, PostNL en Magnus met elkaar in gesprek gaan over hoe de consument in 2030 zal shoppen. De sprekers maken allen deel uit van de expertgroep Shopping in 2030, waar zij onder meer brainstormen over hoe je je kunt voorbereiden op technologische ontwikkelingen en veranderingen in de markt. Hun bevindingen zullen zij delen op het podium van Shopping Today 2022. Ook thema’s als veranderend consumentengedrag, duurzaamheid en mobiliteit komen aan bod.

Tickets kopen voor Shopping Today 2022

Kaartjes kosten tot en met 30 juli 356,95 euro. Daarna gaat het ‘last chance’-tarief in en kosten ze 395 euro. Leden van Thuiswinkel.org krijgen twee gratis toegangskaarten.

Locatie Shopping Today 2022