menu
lightspeed ecommerce

De 14 mooiste webwinkeliers!

In de regel zie je weinig van de persoon achter een leuke webwinkel. Begrijpelijk, want uiteindelijk is het de webwinkel die de verkoop moet stuwen. Maar in sommige gevallen betreuren wij het toch wel. Daarom komen we met de enige echte Webwinkel Weblog Top 14 Mooiste Webwinkeliers.

De veertien mooiste!
Volgend jaar laten we graag jullie kiezen, want moeilijk was het zeker! Wat een simpele kleine top 10 had moeten worden liep op de redactie al snel uit tot een week vol discussies, afleiding en soms bijna vrouw- (en man!)onvriendelijke gesprekken. Onbedoeld, want de mooiste webwinkelier, daar houden wij juist het meeste van!

In ieder geval hebben we ervoor gekozen de meest nabije familie, vrienden, directe klantenrelaties en andere te nabije personen buiten de verkiezing te houden om het objectief en eerlijk te houden. En ook zo redden we het niet en is de top tien uiteindelijk uitgelopen tot de veertien mooiste webwinkeliers van Nederland. Zeg nou eerlijk. Van deze lijst had je er toch niet een  willen missen..?

14) Sanne Kraaijkamp (1974)

Onder de naam Style by Sanne K. verkoopt Sanne Kraaijkamp, dochter van de legendarische acteur Johnny Kraaijkamp sr., haar eigen, handgemaakte sieraden. Veel zijn ‘one of a kind’ en van sommige is slechts een zeer beperkte oplage gemaakt.

13) Suzette van Dam (1984)

Eigenaresse van The Collector. Na het voltooien van de Amsterdam Fashion Institute, trok ze naar Londen om te werken voor handtassen-ontwerpster Anya Hindmarch. Na vier jaar in Engeland kwam ze terug naar Amsterdam en lanceerde daar online modewinkel TheCollector.com.

12) Rebecca van der Wurff (1985)

Oprichtster en eigenaresse van Pleasurements, webshop voor ‘verfijnde erotiek, zelfbewuste lingerie en privé-accessoires’. Financierde als 24-jarige studente Hogeschool voor Economische Studies zelf de investering.

11) Nicoline Vis (1985)

Lanceerde Cupcake Heaven, waar je –hoe verrassend- cupcakes met heerlijk klinkende smaken als Very Vanilla, Chocolate Bomb en Happy Carrot kunt bestellen. Ze bakt zelf maandelijks een paar duizend cupcakes voor koffiebars en winkels in Amsterdam.

10) Suzanne van Haaster (1979)

Afgestudeerd aan de kunstacademie in Rotterdam heeft Van Haaster gewerkt als model, ontwerpster, stylist en docent. Ze is de bedenker en eigenaar van Sunday Monday, waar je jumpsuits, jurkjes, topjes en diverse accessoires kan bestellen.

09) Manon Gagic-Roos

Mede-oprichter van Greenjump.nl, een webwinkel met milieubewuste en ecologisch verantwoorde producten voor kinderen en baby’s. De webwinkel haalde de landelijke pers met een viral video waarin te zien was hoe een kleuter snoepte van de cocaïne die z’n oppas op de tafel had laten liggen.

08) Morena van den Wittenboer (1988)

Eigenaresse van meerdere webwinkels én een groothandel. Startte in april dit jaar met haar nieuwste webwinkel, Tassentic.com. Was vorig jaar genomineerd voor Studenten Ondernemer van het Jaar. Wat ons betreft een blijvertje in de webwinkelwereld!

07) Fleur Kriegsman (1991)
 
Eigenaresse van Hipvoordeheb.nl, naar eigen zeggen dé website als je op zoek bent naar leuke hebbedingen, voor jezelf of voor een ander. Ze was te zien als jurylid in het tv-programma ‘Het ei van Columbus’, was business babe bij Quote, schreef columns in FD en Metro en de Born To Lead-award van het meidenblad CosmoGirl.

06) Birgit Schuurman (1977)

Ooit bekend als ‘het zusje van’, maar nu vooral bekend als Birgit Schuurman. Naast actrice, zangeres, musicalster en Playboy-opvulling mag ze sinds ze met haar man de webwinkel Prints & the Revolution runt zichzelf ook webwinkelier noemen.

05) Renate Veugen (1993)

Pas achttien jaar, maar nu al in het bezit van twee goed lopende webwinkels: ExclusieveCosmetica.nl en Satin Sleepers. Is ambitieus genoeg, wil liever een online winkel dan een fysieke vestiging en wij verwachten dan ook dat we in de toekomst nog veel te horen krijgen van deze studente bedrijfseconomie.

04) Simone van Trojen (1971)

Eigenaresse van La Dress. Studeerde eerst rechten in Amsterdam, werkte onder meer op een advocatenkantoor en voor Endemol en leidt nu haar eigen bedrijf. Verkoopt via haar webwinkel diverse leuke jurkjes.

03) en 02) Gigi Ravelli (1982) en Marly van der Velden (1988)

Deze GTST-babes zijn vorig jaar gestart met hun eigen sieradenwebwinkel Kuise Meisjes. Ze hebben een ware trend gezet met de lancering van één bloemen-oorbel. Een mooie wallpaper van deze twee vind je aldaar.

01) Patricia Paay (Van en voor altijd)

Een lijst over mooie Nederlandse vrouwen kan natuurlijk niet anders dan afgesloten worden met de diva’s der diva’s, Patricia Paay. Verkoopt via haar website La Paay Cosmetics een eigen huidverzorgingslijn die huidveroudering en rimpelvorming zou tegengaan.

Disclaimer….!
Op de redactie konden we het maar moeilijk eens worden over de precieze volgorde, dus dat zullen jullie hoogstwaarschijnlijk ook niet doen.

Ben jij een mooie vrouwelijke lezeres en mis jezelf in de lijst? Dan zien we jou vast als nabije familie, vriendin, directe klantenrelatie of ander te nabije persoon en we wilden het vooral geen politiek lijstje maken. En…. Neem deze volgorde dan vooral niet té serieus. Of je nu op twee of vijftien staat, we houden van allemaal evenveel. En er kan er maar een de werkelijke winnaar zijn. Daar valt niet over te twisten. Patricia <3!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch