Restaurant verkoopt hele inboedel via webshop

Restaurant verkoopt hele inboedel via webshop

Restaurant Het Warenhuis in Amsterdam heeft haar volledige inboedel online te koop staan. Gasten die dat ene vaasje of die ene lamp tijdens hun restaurantbezoek zo leuk vinden, kunnen de producten direct in de webwinkel bestellen.

Daarvoor heeft het restaurant alle stoelen, tafels, glazen, lampen en meer voorzien van een QR-code. Wanneer die wordt ingescand, wordt de gast rechtstreeks naar de webwinkel van Het Warenhuis geleid. In principe is alles in het restaurant online te bestellen: niet alleen de meubels, maar ook het servies, glaswerk en zelfs de kleuren van de muren.

Het Warenhuis als online warenhuis

Tegenover Misset Horeca vertelt Warenhuis-eigenares Ronni Tsuff dat ze merkten dat hun gasten niet alleen enthousiast werden van het aanbod aan eten en drinken, maar juist ook van het interieur. “Zo ontstond het idee voor Het Warenhuis als online warenhuis. Met een uitgebreide lifestyle webshop willen we onze gasten op een heel andere manier service bieden. Wie dat kristalen glas, die cactus-vaas op tafel of die stoel in de hoek van het restaurant in huis wil halen, bestelt hem direct online. Moeiteloos en zonder zoeken.”

Gratis glas wijn bij afhalen

Het leuke aan de webwinkel is dat wanneer klanten ervoor kiezen om hun bestelling af te halen – uiteraard in het restaurant – ze een gratis glas wijn krijgen voorgeschoteld. Verzendkosten zijn 3,50 euro voor bestellingen onder de 20 euro, daarboven worden producten gratis geleverd. Betalen kan met iDeal, creditcard, PayPal of via bankoverschrijving.

De webwinkel van Het Warenhuis.
De webwinkel van Het Warenhuis.
Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten