Marktplaats OnBuy heeft 100k over voor shopaholic

Marktplaats OnBuy heeft 100k over voor shopaholic

Voor shopaholics ligt er nu een fantastische vacature klaar bij online marktplaats OnBuy. Die zoekt namelijk iemand die fulltime producten wilt bestellen op hun kosten. Naast een salaris van zo’n 40.000 euro mag je ook 58.000 euro aan spullen uitgeven.

Het enige addertje onder het gras is wel dat je elke dag online enquêtes moet invullen, producten en diensten moet recenseren, verkopers moet contacteren met vragen en mogelijke klachten en feedback-rapporten moet schrijven. Maar ook daar word je prima voor betaald, met een jaarsalaris van omgerekend 41.000 euro.

3000 verkopers op OnBuy

OnBuy, het platform dat de vacature plaatste, werd eind 2016 gelanceerd en is naar eigen zeggen een van de snelst groeiende marktplaatsen ter wereld. Het platform kent meer dan 8 miljoen klanten die kunnen kiezen uit minstens 21 miljoen producten van meer dan drieduizend verkopers. De marktplaats streeft ernaar om over drie jaar in 140 landen actief te zijn.

Om de site-ervaring te verbeteren zijn ze nu op zoek naar twee mensen die naar hartenlust willen shoppen bij de duizenden verkopers die actief zijn op de website.

41.000 euro aan jaarsalaris én 58.000 euro budget om spullen te kopen die je mag houden.

‘Jouw verantwoordelijkheid om elk jaar 50k uit te geven’

OnBuy is deze maand op zoek naar een ‘die-hard shopaholic’ die hun verkopers en website-ervaring tot het uiterste test. “Het wordt jouw verantwoordelijkheid om het budget van 50.000 pond elk jaar volledig uit te geven. Als extraatje mag je alle gekochte artikelen houden.”

Er zijn twee plekken te vergeven en geïnteresseerden kunnen zich nog tot de 31e van deze maand aanmelden. Het werk wordt gedaan vanuit huis en dat is wat ons betreft ook wel nodig, als je elke dag meerdere pakketjes moet aannemen…

Dure tv bij OnBuy
Prima tv’tje om mee te beginnen, toch?
Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten