menu

Meet Magento: groter en nu zelfs twee dagen lang

Meet Magento: groter en nu zelfs twee dagen lang Meet Magento, het jaarlijkse evenement in Nederland waarbij Magento centraal staat, heeft de dagindeling bekendgemaakt. Voor het eerst zullen er twee volledige congresdagen plaatsvinden. Bij de eerste drie edities was er nog maar één congresdag, terwijl de laatste edities één workshopdag en één congresdag kenden.

Voor de zesde editie, in de Jaarbeurs te Utrecht, wordt er dus voor twee volledige congresdagen gekozen. Op de eerste dag bestaat de doelgroep uit webwinkeliers die nog géén Magento gebruiken en uit Magento-gebruikers die overwegen over te stappen op Magento Enterprise. Er zal dus uitvoerig uitgelegd worden wat Magento precies is, wat je er allemaal mee kunt en hoe het zich laat vergelijken met andere webwinkelsoftware. Een paar Magento-webwinkeliers zullen hun ervaring met de software delen, terwijl ook getoond wordt wat Enterprise te bieden heeft voor zij die overwegen te upgraden vanaf de Community-versie.

Magento-hackathon gevolgd door een feestje
Ook zal er op dag 1 een kleine hackathon worden gehouden voor Magento-ontwikkelaars. “Oftewel een hele dag knallen in de code en nieuwe Magento-verbeteringen of extensies maken. Deze zullen op dag 2 worden gepresenteerd. En na een dag veel kennis opdoen of programmeren gaan we borrelen, netwerken en barst het Magento-feest in Utrecht los! Alle deelnemers van dag 1 en/of 2 zijn van harte welkom op deze party!”, zo laat de organisatie weten. Er kunnen maximaal twintig mensen meedoen aan de hackathon en toegang kost 50 euro per persoon. Hiervoor krijg je wel eten, drinken en toegang tot het feest die avond.

Dag 2 is vooral interessant voor webwinkeliers die al bekend zijn met Magento. Er wordt stilgestaan bij vragen als ‘wat zijn de beste extensies?’, ‘hoe verbeter je de conversie en de performance?’ en ‘welke betaalprovider, e-mailmarketingtool en logistiek provider kunnen mijn webwinkel naar een hoger niveau brengen?’.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch