Magento-bouwer Jaagers gaat op in TWC Holding

Magento-bouwer Jaagers gaat op in TWC Holding

Het Nijmeegse ecommerce-bedrijf Jaagers, dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento-shops, is overgenomen door TWC Holding. Dit moederbedrijf van The Webcare Company heeft daarnaast ook het online marketingbureau Tribal uit Den Bosch overgenomen.

Met de twee overnames breidt TWC Holding aardig uit en maakt het zich klaar voor internationale uitbreiding. Zo zal halverwege dit jaar een vestiging in Portugal worden geopend, waar de content- en webcare-activiteiten verder worden ontwikkeld. Ook wil het de markt in Aziƫ betreden, wat onder meer tot uiting komt in de opening van een steunpunt in Singapore later dit jaar.

Kennis over Magento en online traffic in huis

TWC Holding is het moederbedrijf van The Webcare Company, dat zich bezig houdt met digitaal klantcontact. Met de overname van Tribal specialiseert het bedrijf zich verder in online traffic en conversiegroei van bedrijven en dankzij het binnenhalen van ecommerce-bedrijf Jaagers komt er kennis in huis over het bouwen en onderhouden van Magento-shops en -websites.

“Wij kunnen nu de klant van begin tot eind begeleiden. Als een klant een webshop laat bouwen, wil de klant ook dat er traffic en klanten naar de website komen. Vervolgens bieden we engagement op de social media kanalen. De data die in deze klantreis wordt gegenereerd gebruiken we vervolgens weer om de webshop te optimaliseren. Zo is de cirkel rond”, aldus Ludo Raedts, directeur van The Webcare Company.

De functies van de bedrijven in de nieuwe situatie.
De functies van de bedrijven in de nieuwe situatie.
Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten