Magento Live Europe komt naar Nederland

Magento Live Europe komt naar Nederland

Tijdens Magento Live Europe komen Magento-enthousiastelingen samen om kennis te delen en bij te praten over de laatste softwareontwikkelingen. Dit jaar wordt het event in Amsterdam georganiseerd. Naar verwachting komen op 22 en 23 oktober ruim vijfduizend mensen uit zo’n vijftig landen bijeen in de RAI.

Magento Live is het grootse Magento-event in Europa, dat nu voor het eerst naar Nederland komt. Geïnteresseerden krijgen op 22 en 23 oktober onder meer informatie over (de toekomst van) progressive web apps, de migratie van Magento 1 naar Magento 2 en de nieuwe b2b-modules.

PreMagentoLive: avond vol verrassingselementen

Voordat het officiële programma losbarst, vindt er de avond ervoor vanaf 18.00 uur een kick-offevent plaats in de A’dam Toren. Voor de selecte groep die hier op 21 oktober aanwezig mag zijn, belooft de organisatie een avond om niet snel te vergeten. Dewi Wassenaar, verantwoordelijk voor de marketing en pr van PreMagentoLive, omschrijft het als een bijzondere avond met veel verrassingselementen.

Bezoekers kunnen volgens haar onder meer een treasure hunt verwachten, waarbij bedrijven als Adyen, Klarna en Buckaroo zich op een unieke manier presenteren en worden gekoppeld aan goede doelen en nieuwe technologieën. “Je kunt het zien als een indoorfestival op een toplocatie met de belangrijkste Magento-spelers.”

Kick-offparty voor select gezelschap

Het feest, dat wordt georganiseerd door en voor leden van de Magento-community, is opgezet om webwinkeliers, bureaus, ecommerce-managers, online markteers en ontwikkelaars in een relaxte setting alvast te laten bijpraten over de software. De kick-offlocatie biedt ruimte voor zo’n vijfhonderd Magento-enthousiastelingen. Ticket zijn vanaf 31 augustus te koop via Eventbrite.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten