menu

Alle speciaalzaken in een webwinkel

Alle speciaalzaken in een webwinkelEen nieuw concept biedt thuisbezorging van verschillende huishoudelijke diensten en kwalitatieve versproducten in een webwinkel. Een stukje gemak dus, voor mensen die fysiek dit zelf niet kunnen of willen regelen. Zoals ouderen, maar ook mensen die overdag simpelweg te druk zijn om alle speciaalzaken langs te gaan.

Trrring heeft voorzichtig al enkele maanden online wat ervaring opgedaan maar recent pas heeft initiatiefnemer Annemieke Moerkerken écht het bewijs gekregen dat ze fulltime haar geld kan en wil verdienen met een webwinkel. Onder de naam Trrring en met de slogan “Service & kwaliteit aan huis” verkoopt zij allerlei versproducten en huishoudelijk diensten bij lokale leveranciers. Deze worden op een zelf gekozen tijdstip thuisbezorgd. “Een gat in de markt”, volgens één van de klanten, “en de ideale oplossing voor het regelen van mijn huishouden”.

Kwalitatief eten is hot! 
Wij schreven eerder al over de online opkomst van Biologische producten. Het marktaandeel in vers- en streekproducten is de afgelopen jaren sterk gegroeid, mede door de opkomst van biologische groenten en boerderij winkels. Mensen leven bewuster, willen weten waar het voedsel vandaan komt en geven de voorkeur aan producten van eigen bodem. Ook de  aankopen via webwinkels blijven stijgen. In het hectische leven van vandaag de dag wil men niet meer gebonden zijn aan winkeltijden en beperkte assortimenten.

Alle speciaalzaken in een webwinkel
Op deze twee ontwikkelingen speelt het nieuwe Bossche bedrijf Trrring in. Zij gaan voor jou langs de keurslager, de warme bakker, de stomerij, de wijnspeciaalzaak, de schoenmaker en de biologische groenteboer en brengen dit bij je thuis in de avond of het weekend. Zo bieden ze het assortiment van de lokale, voor jou bekende speciaalzaken maar met het gemak van een webwinkel die direct levert aan huis. Bestellen gaat eenvoudig via de webwinkel. 

“Wij richten ons met name op mensen die geen tijd hebben om naar de voor hem bekende speciaalzaken toe te gaan of fysiek hier niet toe in staat zijn”, aldus de oprichtster. Mede voor deze laatste doelgroep werkt Trrring samen met kookstudio “De Pure Keuken” uit Esch. Deze bereidt twee maal per week dagverse maaltijden, vaak met ingrediënten uit eigen tuin. “Wij proberen ons hiermee te onderscheiden van de ouderwetse, vaak smakeloze diepvries maaltijden maar ook van de ongezonde afhaalmaaltijden”, aldus Moerkerken.  

Ouderwets winkelen
Om de persoonlijke aandacht van ouderwets winkelen zoveel mogelijk te benaderen werkt Trrring met vaste bezorgers, vaak gepensioneerden of herintreders. In tegenstelling tot veel bezorgdiensten bepaalt de klant zelf het tijdstip tot 2 uur nauwkeurig en ook in de avond of het weekend. Afrekenen geschiedt via de mobiele pinautomaat. Trrring is eind 2010 gestart in Den Bosch, Rosmalen, Vught en Engelen. Zij leveren momenteel op dinsdag- en vrijdagavond en op zaterdagochtend.

Momenteel is Trrring vooral een lokaal feestje, maar de ambitie is om deze formule binnen enkele jaren naar meerdere steden en grote dorpskernen uit te breiden.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch