Overname Everlake eCommerce

Overname Everlake eCommerce

Everlake eCommerce, een specialist in huishoudelijke verbruiksmiddelen, heeft vanaf heden andere eigenaren. Oprichter Dirk Jan Pheifer heeft 80 procent van de aandelen overgedragen aan Lianne Zijlstra-Pheifer en Joram Nikkels.

Everlake is opgericht in 2008. Het bedrijf begon klein, maar heeft naar eigen zeggen inmiddels een leidinggevende positie in de online verkoop van huishoudelijke verbruiksartikelen. In 2008 startte het bedrijf met Eccellente.nl, een webwinkel in onderhoudsartikelen voor espressomachines. Deze webshop is nog altijd actief.

Onderneming met meerdere nicheshops

Later opende het bedrijf meerdere webwinkels, zoals Everlake Wholesale, Onderhoudsartikelen.nl en Zir.nl. In deze webwinkels verkoopt het bedrijf ook onderhoudsartikelen voor espressomachines. Het bedrijf werkt onder andere samen met Active Ants, Mollie, Beslist.nl en NBCC. Ook is het een partner van Bol.com.

Overname Zijlstra-Pheifer en Nikkels

Lianne Zijlstra-Pheifer was al commercieel directeur bij Everlake eCommerce sinds 2017. Daarvoor was ze 10 jaar webshopmanager voor het bedrijf. Joram Nikkels werkte als salesmanager bij Hemmink B.V. en begint met zijn functie als mede-eigenaar van Everlake eCommerce aan een nieuwe uitdaging. “Voor mij is het nu tijd om het over te dragen aan een nieuw leiderschapsteam dat het verder uit gaat bouwen, op het fundament wat er ligt!”, aldus Dirk Jan Pheifer.

‘Voor mij is het tijd om het over te dragen aan een nieuw leiderschapsteam.’

Maroessia

Maroessia

Maroessia Karpenko werkt sinds 2023 voor Ecomercenews.nl, onderdeel van Zietuwel. Ze schrijft vooral nieuws- en achtergrondartikelen.

Bekijk alle berichten van Maroessia

Gerelateerde berichten