Alleeninkt breidt uit naar Frankrijk en België

Alleeninkt breidt uit naar Frankrijk en België

Webwinkel Alleeninkt.nl viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Het bedrijf is in die tijd gegroeid naar één miljoen klanten. Voor het komende jaar staat in internationale uitbreiding op de agenda naar Franstalig België en Frankrijk.

De webwinkel Alleeninkt.nl verkoopt cartridges en toners binnen Nederland. “Het begon als een idee om de zoektocht naar de juiste inkt te vereenvoudigen. Alleeninkt.nl introduceerde als pionier in de sector de zogenaamde keuzehulp-tool. En nu, tien jaar later, staan we hier, stevig verankerd in de Nederlandse markt die ons heeft gevormd”, aldus mede-oprichter Daniël Keute.

‘Ons team is gegroeid van twee naar twintig.’

Het bedrijf bestaat nu tien jaar en net als het aantal klanten is ook het team gegroeid. “Ons team is gegroeid van twee naar twintig, bestaande uit magazijnmedewerkers, marketeers, klantenservice helden en data-analisten. Zonder dit team zou dit alles niet mogelijk zijn geweest”, aldus mede-oprichter Nick van Klinken.

Internationale uitbreiding van Stofzakkie.nl

Onlangs heeft het bedrijf een nieuwe webwinkel genaamd Stofzakkie.nl gelanceerd, waarmee het stofzuigerzakken verkoopt. Het heeft daarnaast geïnvesteerd in technologische ontwikkelingen, waardoor het efficiënt pakketten buiten de Benelux kan verzenden. De nieuwe webwinkel gebruikt deze technologie al.

Dankzij nieuwe technologie kan Alleeninkt efficiënt pakketten verzenden buiten de Benelux.

De oprichters zijn daarom van plan om een Franstalige versie van Stofzakkie.nl te lanceren, waarmee het bedrijf uitbreidt naar Franstalig België en Frankrijk. Daarnaast is het bedrijf van plan om de faciliteiten en het team verder uit te breiden.

Pleuni

Pleuni

Pleuni werkt sinds 2019 bij Zietuwel, waar ze nieuwsberichten schrijft voor Ecommerce News en Ecommerce News Europe.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten