menu
lightspeed ecommerce

Amazon bijna 77 miljoen bezoekers per maand

Amazon veel unieke bezoekersIn de maand september had Amazon.com bijna 77 miljoen unieke bezoekers. Daarmee is het de nummer dertien op de lijst van meest bezochte bedrijven van Amerika en wereldwijd verreweg de webwinkel met de hoogste bezoekersaantallen. 

 

Onderzoeksbureau Comscore doet regelmatig onderzoeken en heeft een persbericht uitgegeven met de bezoekersaantallen van de grootste websites en internetbedrijven in de Verenigde Staten. In totaal zijn er bijna 213 miljoen unieke bezoekers gemeten in Amerika en Amazon bereikt dus gemiddeld ruim een op de drie internettende Amerikanen met de verschillende webwinkels en content die het bedrijf online heeft staan. 

 
Google heeft in dezelfde periode ruim 180 miljoen unieke bezoekers gehad op de verschillende websites van Google. Daarmee is Google ook in september weer de nummer één. Yahoo volgt op de tweede plaats met 177 miljoen bezoekers en Microsoft is met 165 miljoen bezoekers nog steeds de nummer drie. Facebook en AOL zijn de enige andere spelers die meer dan honderd miljoen bezoekers wisten te behalen op de website. 
 
Het vijftienjarige Amazon heeft in de maand september 77 miljoen unieke bezoekers weten te bereiken. Daarmee is het zijn Nederlandse collega’s ver voor. Zo heeft Bol.com gemiddeld tussen de zes en acht miljoen unieke bezoekers per maand en had de internetreus honderd miljoen bezoekers in het gehele jaar 2009. Online warenhuis Coolblue moet het doen met ruim twee miljoen bezoekers per maand.
 
Hoeveel bezoekers bereik jij maandelijks met je webwinkel?

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan