Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Dumpert start met dailydeal-site

Dumpert start met dailydeal-siteDumpert is begonnen met het verkopen van dagelijkse aanbiedingen. Want zulke sites waren er natuurlijk nog niet genoeg. Wel belooft de site, die begonnen is als dump-plek van en voor GeenStijl-bezoekers, dat het met een ander aanbod komt dan al die andere daily deal-sites. Maar of dit een blijvend succes wordt?

Via de vandaag gelanceerde website DealDumpert.nl kunnen consumenten regelmatig een nieuwe aanbieding aantreffen. “De looptijd is beperkt, snel nadenken is dus noodzakelijk”, zo legt het team erachter uit op GeenStijl. “Daarna is het: kopen en klaar. Dat is namelijk de manier waarop het écht goedkoop kan.” Mocht een deal niet doorgaan, dan beloven ze het geld van klanten ‘vrijwel realtime’ terug te storten.

Op DealDumpert geen “incontinentiematrassen, corrigerend ondergoed en bejaardenkleding van fleece. Die sites zijn er al en die doen het prima.” Wel kun je er spullen verwachten als dashcams, drones en gereedschap. Speelgoed voor mannen dus. DealDumpert belooft: “Als het duur is, maken wij het goedkoop. Als het uniek is, kopen wij het allemaal op. Dat kan omdat we samen ontzettend veel bezoekers hebben.”

DealDumpert niet echt goedkoper
De huidige aanbieding is een Ambarella 0801-dashcam voor €68,99. Samen met de standaard verzendkosten van €5,95 kost je dat dus zo’n 75 euro. Bij Amazon UK heb je precies dezelfde dashcam voor 58,46 pond (oftewel 76,70 euro), inclusief verzendkosten. En dan heb je hem waarschijnlijk ook nog eens sneller in huis, want DealDumpert gaat er vanuit deze cam niet voor de kerstdagen te kunnen leveren, wat dus een levertijd van tenminste 10 dagen(!) inhoudt. En bij Amazon kun je er voor kiezen om voor de goedkopere optie zonder GPS-logger te gaan. Echt aantrekkelijk is deze eerste aanbieding dus niet…

Geen achteraf betalen mogelijk
DealDumpert biedt vooralsnog alleen iDeal en overboeking per bank aan. Iets wat wettelijk gezien niet mag! Zelfs noemen ze dit magere aanbod van betaalmethoden echter wel “superveilig”. En: “Als we hierover erg veel klachten krijgen, overwegen we meer betaalmogelijkheden. Bitcoins of goudstaven ofzo.”

Maar wat nog het meest jammer is aan deze, toch wel zoveelste, dailydeal-site is dat we die eenhoorn niet meer kunnen bestellen! Ach, mocht niet lukken met de verkoop van ‘topdeals’ dan kunnen ze het altijd weer eens proberen met de online verkoop van kleding.

Weblogs en ecommerce, het blijft een lastige combinatie

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch