BuddyBites naar Wallonië en Frankrijk

BuddyBites naar Wallonië en Frankrijk

BuddyBites, de Vlaamse webwinkel die hondenvoeding op maat maakt en verzendt, gaat de taalgrens over. De online shop opent haar digitale deuren in Wallonië en Frankrijk.

De ecommerce-startup leverde al (gratis) in België, Nederland en Luxemburg, maar de webwinkel zelf was enkel in het Nederlands beschikbaar. Niet erg handig voor Walen en hondenliefhebbers uit Frankrijk. Sinds gisteren is de webshop tweetalig geworden.

BuddyBites levert persoonlijke hondenvoeding aan huis via een abonnement.

10 simpele vragen

De startup levert persoonlijke hondenvoeding aan huis. Klanten dienen voorafgaand aan de bestelling tien simpele vragen te beantwoorden, waarna het systeem lekkere en gezonde voeding samenstelt voor de hond.

Flexibel abonnement

Het flexibele bezorgschema maakt het mogelijk om het abonnement op elk moment aan te passen, te pauzeren of op te zeggen. De hondenvoeding is beschikbaar vanaf 13 euro per pakket, bevat veel vlees, is graanvrij en is samengesteld door dierenartsen.

BuddyBites is Starter van het jaar 2019

In februari 2020 werd BuddyBites uitgeroepen tot West-Vlaams starter van 2019 door Unizo. De ondernemersvereniging sprak destijds van een gat in de markt en koos deze speler uit elfduizend andere nieuwe ondernemingen die in die periode werden opgericht.

BuddyBites beschikbaar in Wallonië en Frankrijk.
BuddyBites kondigt de lancering in Wallonië en Frankrijk aan.
Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten