Coolblue opent flagshipstore in Brussel

Coolblue opent flagshipstore in Brussel

Coolblue heeft vandaar haar grootste winkel in België geopend. En wel op de Louizalaan in Brussel. De nieuwe shop telt 2600 vierkante meters. Hier kunnen klanten meer dan duizend elektronicaproducten zelf ervaren.

Met de opening van haar nieuwe flagshipstore in de hoofdstad, wat in februari werd aangekondigd, wil de Nederlandse omnichannel-speler nog meer haar Franstalige klanten aanspreken. Het is een logisch gevolg van de grote stap die Coolblue in de zomer van 2017 zette. Toen lanceerde het bedrijf haar Franstalige webshop in ons land.

Tien verschillende productwerelden in de shop

De winkel in Brussel bestaat uit tien verschillende ‘productwerelden’, te weten laptops, smart home, audio, smartphones / tablets & wearables, camera’s, televisies, koffiemachines, gaming, wassen & drogen, huishouden & keuken.

In drie talen geholpen

“We richten ons met de opening van deze winkel ook op het Franstalige publiek, maar in deze winkel word je in drie talen geholpen: Engels, Frans en Nederlands”, aldus Camille Depuydt, Manager Coolblue België. “We hebben in Vlaanderen al een groot marktaandeel, maar in Brussel en Wallonië is dat nog vrij klein. Dus met de opening van deze winkel in de hoofdstad hopen we een stap te zetten richting onze Franstalige klanten.”

Winkel ook voor reparaties en ophalen pakjes

In de winkel kan men niet alleen elektronica shoppen, klanten kunnen er ook terecht voor reparaties en het ophalen van pakjes. Daarnaast doet de nieuwe Coolblue-winkel dienst als uitvalsbasis voor Coolbluefietst, de eigen bezorgdienst waarbij kleine artikelen per bakfiets worden geleverd.

De winkel in Brussel doet ook dienst als uitvalsbasis voor Coolbluefietst.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten