Caddyhome.be wordt Delhaize.be

Caddyhome.be wordt Delhaize.be

Thuisleveringsdienst Caddyhome.be gaat op in de online webshop van moederbedrijf Delhaize. Klanten van Caddyhome die de website bezoeken worden doorgestuurd naar de webwinkel van supermarktketen Delhaize. Zij kunnen vanaf nu kiezen om hun boodschappen op te halen bij een winkelpunt of ze te laten leveren aan huis.

Caddyhome was de losstaande thuisleveringsdienst van Delhaize. Via deze website konden klanten jarenlang hun online bestelde boodschappen laten thuisbezorgen. Maar de supermarktketen, in juli gefuseerd met Ahold, doekt het merk Caddyhome nu op. Als gevolg daarvan wordt de thuisleveringsdienst ondergebracht bij Delhaize.be.

Wie nu Caddyhome.be surft, wordt herleid naar een pagina op Delhaize.be.  Hier valt te lezen dat caddyhome.be opgaat in Delhaize.be. “Wees gerust, je kan nog altijd op de beste kwaliteit rekenen, met de bijhorende voordelen”, zo staat er, daarbij doelend op een groter aanbod van producten en een gebruiksvriendelijke website en app.

Caddyhome.be wordt Delhaize.be

Alle diensten via één platform

Delhaize wil met deze wijziging al haar diensten via één platform aan de man brengen. “Ecommerce wordt steeds belangrijker. Meer mensen maken er gebruik van en daar willen wij aan tegemoet komen door onze ecommerce-service te verbeteren voor de klant. Caddyhome wordt nu als ‘Home Delivery’ geïntegreerd in Delhaize.be. Zo is er één platform, in plaats van twee verschillende sites, wat veel gemakkelijker is”, zo vertelt woordvoerder Roel Dekelver aan Gondola. De wijnsite Delhaize Wine World blijft voorlopig nog wel apart bestaan.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten