menu
lightspeed ecommerce

21 juni dag van de webwinkel

21 juni dag van de webwinkelTwee ondernemende Belgen hebben 21 juni, de langste dag van het jaar, uitgeroepen tot de Dag van de Webshop. De bedoeling is dat deelnemende webwinkels op die dag een geweldig aanbod doen dat slechts 24 uur geldig is.

‘Honderden Belgische Webshops doen mee’
Naar eigen zeggen werken ‘honderden Belgische webshops aan een spectaculaire aanbieding’. Op het Twitter-account van de organisatoren zien we in ieder geval dat M&S Mode en de kleinere online winkels De Kleine Zebra en Schoenencaramel hun deelname hebben toegezegd.

Begin juni zal op www.dagvandewebshop.be bekend worden gemaakt welke webwinkels deelnemen aan de actiedag. De dag voor 21 juni krijgen de geregistreerden via email de aanbiedingen gepresenteerd.

Socialmedia lijkt nog rustig
Op LinkedIn zijn er nog maar vijf ‘attending’ en op Facebook is het niet veel beter met 34 aanwezigen. Maar wij vinden dit een interessant initiatief en wensen de organisatoren Tom Dupon en Jeroen De Clerck dan ook heel veel succes én plezier met de actie!

Nederlandse webwinkeldag?
Er is ongetwijfeld ook interesse voor zo’n dag in ons land, met Nederlandse webwinkels. Dus wie pakt in ons land het stokje op? Wij zijn in ieder geval meer dan bereid om hieraan mee te werken!

Tags

Reacties