menu

PayPal lanceert site met shops en korting

PayPal komt met nieuwe websitePayPal komt met een nieuwe website voor Nederlandse online shoppers. Ze kunnen hier de laatste aanbiedingen vinden van webshops die het betalingssysteem van PayPal bieden. Dit aantal is volgens de aanbieder al opgelopen tot zesendertig procent!

 
We schrijven regelmatig over PayPal. Het is de internationale betalingsmethode die, mede doordat er ook met een creditcard betaald kan worden, momenteel misschien wel de beste kaarten in handen heeft om het online winkelen over de grens mogelijk te maken. Met meer dan 90 miljoen rekeningen in 190 markten en 24 verschillende valuta, maakt PayPal ecommerce nu al wereldwijd mogelijk. Dat het ook in Nederland al veel webwinkels heeft aangesloten maken ze graag duidelijk door middel van een nieuwe website met dagelijkse nieuwe aanbiedingen. De PayPal Daily Deals!
 
PayPal biedt vooral bescherming aan klant
Naast alle positieve reacties die PayPal veelvuldig krijgt, is er ook kritiek van veel webwinkel eigenaren. Zo zou PayPal te veel kijken naar de rechten van de consument. Met PayPal is het mogelijk om achteraf toch een bestelling terug te draaien als de consument van mening is dat de transactie onwenselijk is geweest. Natuurlijk zijn er voorwaarden gebonden aan zo’n cashback transactie maar in vergelijk met bijvoorbeeld iDeal is PayPal voor webwinkeliers een risicovolle betalingsmethode. 
 
Ondanks dat Nederlandse webwinkels eigenlijk maar weinig omzet over de grens halen, en dat PayPal voor de webwinkelier vaak duurder en risicovoller is dan iDeal, zijn toch al een op de drie Nederlandse webwinkels aangesloten op het betalingssysteem. Dat hier zeer goede webwinkels en sterke merken tussen zitten wil de betalingsprovider graag duidelijk maken aan het Nederlandse publiek. Vandaar de nieuwe website.
 
Derk Wagelaar, Marketingdirecteur bij PayPal: “Inmiddels kun je bij 36 procent van de Nederlandse webwinkels betalen met onze online betaalmethode. Door de leukste shops overzichtelijk bij elkaar te zetten, ondersteunen wij de fanatieke online shopper die zijn aankopen met PayPal wil betalen. Wij bieden onze webwinkeliers met deze site een nieuwe manier om hun beste aanbiedingen te promoten.” 
 
Dagelijks nieuwe PayPal deals!
Op de homepage van de nieuwe site staan dagelijks nieuwe aanbiedingen van webshops waar je met PayPal kunt betalen. Verder biedt de website, dankzij een samenwerking met Beslist.nl, een overzicht van de meest populaire producten in elke productcategorie, zodat consumenten direct kunnen zien wat anderen aanschaffen in die categorie. Consumenten kunnen zowel op alfabet als op categorie zoeken, zodat ze de webwinkel waarnaar ze op zoek zijn snel kunnen vinden. Consumenten kunnen op de site ook eenvoudig aangeven welke webshops ze het leukst vinden.

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan