Lidl België test afhalen van online boodschappen

Lidl België test afhalen van online boodschappen

Lidl België is op dit moment bezig met een test om klanten hun online boodschappen te laten afhalen. Het experiment loopt bij slechts één filiaal, maar mocht de test een succes blijken, dan zullen ook andere vestigingen in België dit aanbieden.

Klanten van Lidl kunnen hun bestelling plaatsen op Lidl-simpl.be en vervolgens hun online bestelde boodschappen afhalen in de winkel van Destelbergen. Betalen gebeurt ook via de speciale website. Na het afrekenen krijgen klanten een code waarmee ze de boodschappen kunnen ophalen.

Volgens Lidl is het met dit experiment de eerste discounter in België met een afhaalservice. Zoals gezegd wordt de test momenteel alleen getest in het filiaal van Destelbergen, nabij Gent, maar vanaf 12 november komt de afhaalservice ook in de winkel in St-Denijs-Westrem.

“Hiermee zet Lidl als eerste discounter nu ook de stap naar een afhaalservice. Deze service kost 2,99 euro en als de test positief blijkt zal de service verder uitgebreid worden naar andere filialen”, zo laat de supermarkt weten.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten