Orderchamp werkt samen met Trademart

Orderchamp werkt samen met Trademart

Inkoopplatform Orderchamp kondigt vandaag een samenwerking aan met Trademart, een fysiek b2b-inkoopcentrum in Brussel. Op deze manier versterken beide bedrijven hun omnichannel-strategie. Trademart-merken staan vanaf nu op het online platform van Orderchamp.

Het Nederlandse inkoopplatform voor webwinkeliers Orderchamp bestaat sinds 2019 en groeit sindsdien hard. Het bedrijf werkt al langer aan een omnichannel inkoopervaring, met bijvoorbeeld een samenwerking met TICA. Sinds vorig jaar bestaat er een fysiek verkooppunt van het platform, genaamd Orderchamp World. Dit punt is gevestigd in TICA Aalsmeer.

Offline verkooplocatie Orderchamp-merken

Vandaag komt er een nieuwe samenwerking bij. Met ‘Trademart on Orderchamp’ kunnen retailers online inkopen bij een groeiend aantal Trademart-merken. De producten van deze retailers zijn nu toegankelijker voor een breder publiek.

Het gebouw van Trademart is maar liefst 200.000 vierkante meter groot.

Tegelijkertijd krijgen Orderchamp-merken ook de mogelijkheid om een offline verkooplocatie in te richten. Ze kunnen daarbij gebruikmaken van het gebouw van Trademart in Brussel, van 200.000 vierkante meter.

‘Omnichannel bijzonder belangrijk’

“In het retailerlandschap is de combinatie van een fysieke locatie én een digitaal platform bijzonder belangrijk. Het tastbaar maken van producten blijft cruciaal in onze sector en tegelijkertijd willen we met onze online aanwezigheid retailers en exposanten nog makkelijker in contact brengen met elkaar”, vertelt Guy Stevens, CEO Trademart. “De samenwerking met Orderchamp staat ons toe om invulling te geven aan onze omnichannel-strategie.”

‘Onze technologie wordt ingezet voor een geïntegreerde online ervaring voor Trademart-exposanten.’

Zowel bestaande Trademart-klanten als nieuwe gebruikers kunnen nu gebruikmaken van de samenwerking. “Samen met Trademart zetten we wederom een grote stap om Europese inkopers betere mogelijkheden te bieden – Orderchamp’s technologie wordt ingezet om Trademart-exposanten en retailers een volledige geïntegreerde online ervaring te bieden en onze merken en inkopers krijgen een fysieke locatie ter beschikking om omnichannel te gaan. Twee marktleiders die elkaar wederzijds versterken en de sector naar een hoger niveau tillen”, aldus Joost Brugmans, CEO Orderchamp.

Pleuni

Pleuni

Pleuni werkt sinds 2019 bij Zietuwel, waar ze nieuwsberichten schrijft voor Ecommerce News en Ecommerce News Europe.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten