Orderchamp nu ook fysiek verkooppunt

Orderchamp nu ook fysiek verkooppunt

Nog geen jaar na de lancering van TICA x Orderchamp versterken de inkoopplatforms de samenwerking. TICA-members kunnen nu ook terecht bij Orderchamp World: het eerste fysieke verkooppunt van Orderchamp gevestigd in TICA Aalsmeer.

Bij Orderchamp World presenteren merken een deel uit hun collectie aan b2b-klanten. Retailers kunnen deze merken, die voorheen uitsluitend online verkrijgbaar waren, in het echt zien en direct inkopen. Met behulp van QR-codes kunnen retailers het volledige assortiment bekijken en de producten eventueel in andere kleuren of materialen bestellen.

Strategische samenwerking binnen jaar versterkt

De strategische samenwerking tussen de inkoopplatforms startte vorig jaar september. Sindsdien kunnen retailers offline bij één van de TICA-vestigingen inkopen en online via TICA x Orderchamp. Daarnaast kregen TICA-members toegang tot het aanbod van de ruim 7.000 Orderchamp-merken.

Omnichannel-ervaring voor elke Europese retailer.

Door de samenwerking wilden de inkoopplatforms een omnichannel-inkoopervaring bieden aan retailers uit heel Europa. Tijdens de bekendmaking van de samenwerking vorig jaar lieten de bedrijven weten meer fysieke locaties uit te willen rollen in Europa. Met de shop-in-shop Orderchamp World zetten de bedrijven de volgende stap.

Orderchamp World niet in andere TICA-vestigingen

Orderchamp is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk, maar bedient klanten uit heel Europa. TICA heeft in totaal meer dan 54.000 vierkante meter aan winkelruimte. Naast Aalsmeer heeft het nog twee vestigingen in Venlo. Hier is Orderchamp World (vooralsnog) niet gevestigd.

Linda

Linda

Linda de Vries werkt sinds 2015 bij Zietuwel, waar ze zich hoofdzakelijk bezighoudt met interviews voor Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Linda

Gerelateerde berichten