lightspeed ecommerce

JMango360 en PrestaShop sluiten partnership

JMango360 en PrestaShop sluiten partnership

JMango360, het platform om mobiele shopping-apps te maken, heeft vandaag bekendgemaakt een strategische samenwerking aan te gaan met de populaire webwinkelsoftware-aanbieder PrestaShop. Dankzij de samenwerking kunnen klanten van PrestaShop gemakkelijk een mobiele app maken en die in de appstore zetten.

Dankzij de strategische samenwerking kunnen webwinkeliers die gebruikmaken van de webwinkelsoftware van PrestaShop nu in drie simpele klikken hun native iOS- en Android-app publiceren en zo een extra manier benutten om omzet te generen.

Webwinkeliers profiteren van groei in mcommerce

Berry de Kort, CEO van JMango360, spreekt naar aanleiding van de samenwerking van een flinke boost voor hun toewijding om oplossingen te bedenken waarmee webwinkeliers mobiele shopping-apps kunnen maken en hun mobiele omzet kunnen laten groeien. “Dankzij deze diepgaande integratie kunnen webwinkeliers profiteren van de dubbelcijferige groei in mcommerce.”

Ook PrestaShop’s CEO Alexandre Eruimy is in zijn nopjes met de samenwerking. “Aangezien mobile commerce voor onze klanten steeds belangrijker wordt om succes te boeken, hebben we actief gezocht naar een partner die een oplossing kon bieden die voldoet aan onze hoge standaarden. Gebruiksgemak, kwaliteit en betaalbaarheid waren belangrijke criteria tijdens onze zoektocht en JMango360 heeft met haar platform bewezen te opereren in de voorhoede van mobile commerce.”

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten