Bol.com biedt same-day-delivery in Vlaanderen

Bol.com biedt same-day-delivery in Vlaanderen

Bol.com heeft haar bezorging in Vlaanderen en Brussel verbeterd. Sinds deze week kunnen klanten in deze gebieden namelijk kiezen voor same-day-delivery. Een bestelling die op een werkdag vóór 12 uur ’s middags geplaatst, kan diezelfde dag nog door een Bpost-koerier tussen 18 en 22 uur ’s avonds worden bezorgd.

Door deze service te bieden, gaan Vlaamse klanten van Bol.com langzaam maar zeker naar dezelfde service die Nederlanders in hun land kunnen verwachten van het online Ahold-bedrijf. Bol.com en Bpost gaan trouwens ook nauwer samenwerken om levering op zondag mogelijk te maken.

Vandaag Bezorgd en Zondaglevering alleen voor Bol’s eigen producten

De beide diensten, ‘Vandaag Bezorgd’ en ‘Zondaglevering’ genaamd, worden vanaf deze week uitgerold in Vlaanderen en Brussel. Producten van externe verkopers, die vorig jaar goed waren voor 32 procent van Bol.com’s totale netto consumentenomzet, vallen niet onder deze service. Dat geldt ook voor tweedehands artikelen of producten die te groot of te zwaar zijn.

Zowel Vandaag Bezorgd als Zondaglevering kost de klant 2,99 euro. Deze kostenpost vervalt direct indien de klant lid is van Bol.com Select, het voordeelabonnement van de webgigant.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten