Albert Heijn begint met thuislevering

Albert Heijn begint met thuislevering

De Nederlandse supermarkt Albert Heijn is begonnen met het bezorgen van boodschappen. De dienst werd begin dit jaar aangekondigd, maar vanaf nu kunnen 85.000 huishoudens in de regio Antwerpen eindelijk hun boodschappen bestellen bij ‘AH’.

Op 5 augustus zullen in tien gemeenten in de Zuidrand de eerste boodschappen worden thuisbezorgd. Bestellen kan via Ah.be of via de Albert Heijn-app die in heel het land wordt gelanceerd.

Bezorgkosten maximaal 5 euro

De supermarktketen zegt zowel online als offline dezelfde prijzen te hanteren en dat bezorgkosten maximaal 5 euro bedragen. Wel moet er een besteldrempel van 50 euro worden gehaald, wil de klant de online bestelde boodschappen aan huis kunnen laten bezorgen.

Vlamingen meldden zich massaal aan

De thuislevering door Albert Heijn werd in februari van dit jaar aangekondigd. Naar eigen zeggen hebben Vlamingen zich sindsdien massaal aangemeld. “We weten wat de Vlaming wil: Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service. Dat krijg je in al onze winkels: dus ook online”, aldus Raf Van den Heuvel, algemeen directeur van Albert Heijn België.

We weten wat de Vlaming wil: Hollandse prijzen.

Van 52 naar 100 fysieke supermarkten

Naast de lancering van de online besteldienst, komt Albert Heijn ook met het nieuws dat het fysieke winkelnetwerk stevig uitbreidt. “We zitten ondertussen stevig op de rit in Vlaanderen en we blijven doorgaan met het openen van sterke, nieuwe winkels. We zijn op weg naar 100 winkels: dat hebben we de afgelopen weken opnieuw laten zien”, aldus Van den Heuvel. Momenteel heeft Albert Heijn 52 winkels verspreid over België.

Albert Heijn begint met thuislevering in België.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten