Adyen wint Fast50 met omzetgroei van 14284 procent

Adyen wint Fast50 met omzetgroei van 14284 procentAdyen heeft de Deloitte Technology Fast50 van dit jaar gewonnen, dankzij een fantastische omzetgroei van 14284 procent die de payment service provider in de afgelopen vijf jaar wist te realiseren. Elk jaar wordt een ranking gemaakt van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en België.

Gisteravond kreeg Adyen in het Klokgebouw in Eindhoven dus te horen dat zij de onbetwiste nummer één zijn. Improve Digital en Greenpeak Technologies volgden op gepaste afstand met groeipercentages van respectievelijk 8662 en 5340 procent.

Adyen is sinds december 2006 actief en heeft zich gespecialiseerd in multichannel-betaaloplossingen, waarbij betalingen via zowel online, mobiel als face-to-face mogelijk zijn. Volgens Deloitte heeft Adyen laten zien dat toonaangevende technologieën en innovaties ook in de huidige economische tegenwind tot grote successen kunnen leiden. Pieter van der Does, CEO van Adyen, won overigens tien jaar geleden met Bibit ook al eens de Fast50 Award. Volgens Carlo Renne van Deloitte toont dat aan dat Van der Does een zeer belangrijke speler is in de technologiesector. “Een prestatie waar hij trots op kan zijn.”

Overigens was het sowieso een lekkere week voor de CEO van Adyen, aangezien hij begin deze week nog de prijs voor Emerging Entrepreneur Of The Year 2013 won tijdens de EY Entrepreneur Of The Year-galafinale.

Gerelateerde berichten