Packaly nu open voor elke retailer

Packaly nu open voor elke retailer

Packaly, een startup die (online) bestellingen binnen een uur bij consumenten bezorgt, heeft haar platform opengesteld voor retailers. Deze stap volgt na een succesvolle pilot met sportwinkelketen Decathlon.

Packaly gebruikte de test in samenwerking met Decathlon om het systeem uitvoerig te testen. Het lanceert nu een nieuw dashboard en daarmee de mogelijkheid voor elke retailer, groot of klein, om direct te kunnen verzenden naar klanten in de omgeving.

Eerst proef in Utrecht, straks rest van het land

De startup zag in de zomer van vorig jaar het levenslicht waar het zich eerst richtte op een proef in Utrecht. Maar toen al werd gezegd dat de dienst snel wilde uitbreiden naar andere grote steden in het land. De 150.000 euro die het vervolgens ophaalde in november heeft deze stap hoogstwaarschijnlijk vergemakkelijkt. Op dit moment is het weliswaar alleen nog actief in Utrecht, maar uitbreiding staat de komende maanden op het programma.

“We bieden alle retailers de kans om een unieke klantpropositie neer te zetten. We geloven dat retailers en klanten het gemak van producten binnen het uur verzenden en ontvangen direct moeten kunnen ervaren”, zo legt CEO Axel Dekker uit.

Iedereen moet het gemak van binnen het uur verzenden kunnen ervaren.

Binnen 60 minuten of dezelfde avond in huis

Via het platform kan er binnen enkele minuten een nieuwe verzending worden aangemaakt. De retailer kan hierbij twee verschillende bezorgopties aanbieden aan de consument: de 60-minutenoptie voor klanten die iets snel in huis willen hebben of avondbezorging voor iedereen die kan wachten tot de avond.

Kosten Packaly

Packaly vraagt voor de dienst geen opstartkosten. “Er is dus geen investering nodig en zo wordt de service ook haalbaar voor de lokale retailers”, aldus Axel. ┬áBij Packaly kost tijdsslot-bezorging 6,50 euro per pakketje. Om een pakketje binnen 60 minuten bij de klant te krijgen, betaalt een retailer 7,50 euro per pakketje.

Kosten Packaly
De kosten van verzenden via Packaly.

Gerelateerde berichten