Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Packaly haalt 150.000 euro op

Packaly haalt 150.000 euro op

Packaly heeft bekendgemaakt dat het anderhalve ton heeft opgehaald. De jonge startup, die (online) bestellingen binnen een uur bij de klant bezorgt, heeft het kapitaal opgehaald bij A-players, een investeringsfonds uit Deventer.

Packaly is een logistieke startup die op 1 augustus van start zou gaan, maar de lancering lijkt nu toch te zijn opgeschoven naar 1 oktober. Het Utrechtse bedrijf wil de binnenstad ontzorgen en is na lancering in de domstad van plan om ook snel naar andere steden uit te breiden.

‘Delen zelfde visie wat betreft last mile’

Op dit moment wordt er dus hard gewerkt aan de ontwikkeling en aanstaande lancering van het online platform, maar de eerste serieuze investering is al binnen. A-players steekt 150.000 euro in de startup. “We zijn al enige tijd bezig met onze seedronde, en spraken voor het eerst met elkaar op The Next Web Conference”, zo zegt Packaly’s CEO Axel Dekker. “We delen dezelfde visie als het aankomt op de last mile en hadden direct een goede klik. Daarom hebben we verschillende gesprekken gevoerd en zijn we uiteindelijk tot een mooie deal gekomen.”

Met het geld wil Packaly onder andere het team uitbreiden, de dienst verder ontwikkelen en de marketing opzetten.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch