lightspeed ecommerce

Oogvoororen opent in België

Oogvoororen opent in België

Oogvoororen, een online audicien uit Nederland, heeft haar digitale én fysieke deuren geopend in Vlaanderen. In Nederland claimen ze scherp geprijsd te zijn, maar met de hogere prijzen in ons land moet de markt opschudden hier ook gemakkelijk kunnen.

Oogvoororen.nl werd in 2014 opgezet door hoorkliniek IntoEars met als doel om meer transparantie te brengen in de ondoorzichtige hoorzorgmarkt. Nadat klanten de mogelijkheid hadden om in één oogopslag diverse hoortoestellen te vergelijken, begon Oogvoororen met service aan huis en het aanpassen van hoortoestellen via het internet.

‘Steeds meer Vlamingen wisten ons te vinden’

Nu is het Nederlandse bedrijf klaar voor de stap naar het buitenland. Volgens CEO Herman Langstraat is het concept bij de noorderburen zo goed aangeslagen, dat het bedrijf de afgelopen drie jaar meer dan verdubbeld is. “Ook steeds meer klanten uit Vlaanderen wisten ons inmiddels te vinden, vandaar dat wij nu de stap naar de Vlaamse markt zetten.”

‘Prijzen die lager zijn dan Belgen zijn gewend’

Volgens Langstraat is Oogvoororen.be geen prijsvechter, maar pakken ze de dingen gewoon net wat anders aan. “Slimmer en handiger zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service. Oogvoororen hanteert prijzen die veel lager zijn dan wat men in België gewend is te betalen.”

Eerste vestiging geopend in Herentals

De klant kan online niet alleen kiezen uit allerlei hoortoestellen, maar kan dus ook de apparaten laten aanpassen aan huis, in een hoorcentrum of in een combinatie met het online afstellen van de hoortoestellen. Het eerste Oogvoororen-filiaal in België is geopend aan de Atealaan 34 in Herentals, al wordt er ook druk gekeken naar nieuwe vestigingen om zo snel dekking te hebben in heel Vlaanderen.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten