MultiSafePay groeit in België en wordt acquirer Bancontact

MultiSafePay groeit in België en wordt acquirer Bancontact

MultiSafePay wordt vanaf volgende maand acquirer van de populaire betaalmethode Bancontact. Hierdoor kan de Nederlandse payment service provider deze betaalmethode leveren aan haar klanten zonder afhankelijk te zijn van derden. Het nieuws komt nadat MultiSafePay hier een goed jaar achter de rug heeft.

Vanaf april is MultiSafePay acquirer van Bancontact. Dit heeft als gevolg dat het bedrijf nu als acquiring processor direct de relatie en transactieverwerking met Bancontact zal verzorgen. “Dat betekent dat zowel technisch, financieel als voor wat betreft service & support een klant maar één aanspreekpunt heeft: MultiSafePay”, zo vertelt CEO Olaf Geurs. “Dit vertaalt zich in een hogere betrouwbaarheid en beschikbaarheid van dit succesvolle betaalproduct voor consumenten en webshops. Een ander voordeel van de directe relatie met Bancontact is dat Belgische klanten ook via de populaire Bancontact-app kunnen afrekenen.”

Ook Bancontact is tevreden over de samenwerking. CEO Kris De Ryck spreekt van de knowhow en dienstverlening van MultiSafePay die naadloos aansluit bij waar Bancontact voor staat. “Wij zijn dan ook verheugd om deze directe samenwerking met MultiSafePay te kunnen aankondigen. De hoeveelheid aanbieders van Bancontact blijft maar groeien, wat het belang van Bancontact als favoriete betaalmiddel van de Belgen onderstreept”, zo zei hij.

Groei voor MultiSafePay
Terwijl de ecommerce-markt in België vorig jaar met 15 procent groeide (harder dan de omringende landen), wist MultiSafePay in diezelfde periode haar klantenbestand in ons land ruim te verdubbelen en telefonisch bevestigt het dat het verwacht eind dit jaar hetzelfde te kunnen zeggen. Het Nederlandse bedrijf is hier al vier jaar actief met een lokaal sales- en supportteam. In België biedt MultiSafePay naast Bancontact ook Maestro, automatische incasso, SOFORT Banking, MasterCard, VISA, PayPal, bankoverboeking en American Express.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten