Internationale webwinkelsoftware aanwezig op Vakdagen

Internationale webwinkelsoftware aanwezig op Vakdagen

Wie er over nadenkt om een webwinkel te beginnen óf wie overweegt over te stappen van software, doet er goed aan om dit jaar naar de Webwinkel Vakdagen te gaan. Het wemelt deze editie namelijk van de nationale én internationale webwinkelsoftware-aanbieders. Grootste verrassing? Shopify. Grootste afwezige? Mijnwebwinkel.

Shopify is internationaal een grote speler op het gebied van webwinkelsoftware. In ons land krijgt het van oorsprong Canadese bedrijf steeds meer voet aan de grond, maar een échte definitieve doorbraak laat nog op zich wachten.

Shopify voor het eerst op Webwinkel Vakdagen

Misschien wordt 2019 wel hun jaar in Nederland, want Shopify zal voor het eerst aanwezig zijn op de Webwinkel Vakdagen. Met een stand van maar liefst 70 vierkante meter zal de software-aanbieder niet te missen zijn. Het zal in ieder geval om de aandacht van de bezoeker moeten vechten met Lightspeed, dat als vanouds groots aanwezig zal zijn met een mooie stand.

Shopify en Lightspeed zijn echter lang niet de enige aanbieders van webwinkelsoftware die tijdens de vakdagen met een eigen stand beschikbaar zijn voor hulp, een gezellig praatje of handige tips. Wat wel opvalt is dat er tegenwoordig meer internationale spelers aanwezig lijken te zijn. In voorgaande edities van dit populaire ecommerce-event hadden spelers als Shoppagina of LogiVert een stand, maar die richtten zich toen al voornamelijk op Nederlandse webwinkeliers.

Webwinkelsoftware-aanbieders op Vakdagen

Onder de aanwezigen dit jaar bevinden zich tal van spelers waarvan de meeste internationaal actief zijn: CCV, CloudSuite, JouwWeb, Lightspeed, Magento, Sana Commerce en Shopware. Voor degenen die op het punt staan om een webshop te openen of voor de webwinkeliers die overwegen over te stappen, is er dus genoeg vergelijkingsmateriaal aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. Een opvallende speler die je dit jaar in deze zoektocht niet kan meenemen in je overweging, is Mijnwebwinkel. Zij hebben dit jaar geen stand afgehuurd.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten