Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce
Webwinkel Vakdagen 2021 – Summer Edition

Webwinkel Vakdagen 2021 – Summer Edition

woensdag 07 juli - donderdag 08 juli
Jaarbeursplein 6, Utrecht, Utrecht, Nederland

Evenement details

Datum: woensdag 07 juli - donderdag 08 juli Locatie: Jaarbeursplein 6, Utrecht, Utrecht, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

De Webwinkel Vakdagen is het grootste ecommerce-event van de Benelux. Vorig jaar werden de ‘Vakdagen’ bezocht door 13.643 ecommerce-professionals, een record.

Dit jaar gingen de Webwinkel Vakdagen helaas niet door, vanwege de coronamaatregelen, maar de volgende editie staat al wel gepland voor 26 en 27 januari 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Webwinkel Vakdagen – Summer Edition

Én, zo heeft de organisatie bekendgemaakt, komt er in 2021 een Webwinkel Vakdagen – Summer Edition. Deze zal worden gehouden op 7 en 8 juli 2021. Veel is er over dit programma nog niet bekend, maar vast staat in ieder geval dat het weer twee dagen worden met nieuwe kennis, updates en inspirerende sessies. En uiteraard zal het gaan over ecommerce, mcommerce, cross-border, omnichannel, ShoppingTomorrow en meer.

In vorige edities was de beursvloer in ieder geval altijd verdeeld in thema-zones, maar dit is nu alweer een tijdje niet zo. Vorig jaar waren er keynotes van onder andere Roland Kahn (Cool Investments), Roelant Prins (Adyen), Juren Jongejan (ISM eCompany) en Colette Cloosterman-Van Eerd (Jumbo).. Op de site van de Webwinkel Vakdagen kun je gemakkelijk zoeken op spreker, onderwerp of inhoud of filteren op tijdstip, thema, dag en zaal.

De Webwinkel Vakdagen wordt weliswaar veel bezocht vanwege de vele keynotes, maar net zo interessant (of misschien wel interessanter?) is de beurs waar je twee dagenlang in contact komt met potentiële klanten en branchegenoten. Grote partijen als Bol.com, PayPal, Marktplaats, ING en DHL zijn van de partij en ook de redactie van Ecommerce News zal over de beursvloer lopen. Zien we jou daar? Meld je dan nu aan voor een gratis ticket!

Sfeerimpressie Webwinkel Vakdagen 2020

 

Locatie Webwinkel Vakdagen 2021 – Summer Edition

« Terug naar het overzicht