menu
Webwinkel Vakdagen 2020

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Webwinkel Vakdagen 2020

29 januari 2020 tot 30 januari 2020 | Utrecht, Nederland

Evenement informatie

Datum: 29 januari 2020 tot 30 januari 2020 Locatie: Utrecht
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

De Webwinkel Vakdagen is het grootste ecommerce-event van de Benelux. Vorig jaar werd de ‘Vakdagen’, dat ook dit jaar wederom in de Jaarbeurs plaatsvindt, bezocht door 12.500 ecommerce-professionals.

Met het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen begin je het nieuwe jaar met nieuwe kennis, updates en inspirerende sessies. Meer dan 200 sprekers uit binnen- en buitenland houden een praatje over uiteenlopende onderwerpen als mcommerce, cross-border, stenen winkels, direct mail, ShoppingTomorrow en meer.

In vorige edities was de beursvloer altijd verdeeld in thema-zones, maar dit is nu alweer een tijdje niet zo. Wel wordt er uiteraard stilgestaan bij actuele onderwerpen die belangrijk zijn voor elke webwinkelier, zoals software, payments, mcommerce, marketing en logistiek.

Vorig jaar waren er keynotes van onder andere Bol.com, Dille & Kamille en Rumag. Op de site van de Webwinkel Vakdagen kun je gemakkelijk zoeken op spreker, onderwerp of inhoud of filteren op tijdstip, thema, dag en zaal.

De Webwinkel Vakdagen wordt weliswaar veel bezocht vanwege de vele keynotes, maar net zo interessant (of misschien wel interessanter?) is de beurs waar je twee dagenlang in contact komt met potentiële klanten en branchegenoten. Grote partijen als Bol.com, PayPal, Marktplaats, ING en DHL zijn van de partij en ook de redactie van Ecommerce News zal over de beursvloer lopen. Zien we jou daar? Meld je dan nu aan voor een gratis ticket!

Sfeerimpressie Webwinkel Vakdagen 2019


Locatie Webwinkel Vakdagen 2020

« Terug naar het overzicht