menu

Webwinkel Vakdagen 2019

23 januari 2019 tot 24 januari 2019 | Utrecht, Nederland

Evenement informatie

Datum: 23 januari 2019 tot 24 januari 2019 Locatie: Utrecht
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

De Webwinkel Vakdagen is het grootste ecommerce-event van de Benelux. Vorig jaar werd de ‘Vakdagen’, dat ook dit jaar wederom in de Jaarbeurs plaatsvindt, bezocht door een recordaantal van 12.542 ecommerce-professionals.

Met het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen begin je het nieuwe jaar met nieuwe kennis, updates en inspirerende sessies. Meer dan 180 sprekers uit binnen- en buitenland houden een praatje over uiteenlopende onderwerpen als mcommerce, cross-border, stenen winkels, direct mail, ShoppingTomorrow en meer.

Thema-zones tijdens Vakdagen

De beursvloer zal worden verdeeld in 5 thema-zones. Binnen deze zones vind je exposanten die binnen dit thema actief zijn. Handig als je bijvoorbeeld nog op zoek bent naar een geschikte aanbieder van webwinkelsoftware of graag met wat payment service providers wilt spreken. Ook heeft elke zone een eigen theater, waar een programma van cases en praktische tips plaatsvinden, uiteraard toegespitst op het desbetreffende thema. De zones voor dit jaar zijn: Webwinkel-ontwikkeling, marketing, betaaloplossingen, logistiek, en social media & mcommerce.

Vorig jaar waren er keynotes van onder andere Thuiswinkel.org, KLM, Lightspeed, CCV Shop, Bol.com, MultiSafepay en Fonq. Ook dit jaar zullen er interessante lezingen te volgen zijn. Op de site van de Webwinkel Vakdagen kun je gemakkelijk zoeken op spreker, onderwerp of inhoud of filteren op tijdstip, thema, dag en zaal.

De Webwinkel Vakdagen wordt weliswaar veel bezocht vanwege de vele keynotes, maar net zo interessant (of misschien wel interessanter?) is de beurs waar je twee dagenlang in contact komt met potentiële klanten en branchegenoten. Grote partijen als Bol.com, PayPal, Marktplaats, ING, DHL en Mijnwebwinkel zijn van de partij en ook de redactie van Ecommerce News zal over de beursvloer lopen. Zien we jou daar? Meld je dan nu aan voor een gratis ticket!

Sfeerimpressie Webwinkel Vakdagen 2018

Locatie Webwinkel Vakdagen 2019

« Terug naar het overzicht