Webwinkel Vakdagen 2024

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Webwinkel Vakdagen 2024

Evenement details

Datum: dinsdag 23 januari - woensdag 24 januari Locatie: Jaarbeursplein 6, Utrecht, Utrecht, Nederland
Evenement website
Google Calendar iCal

De Webwinkel Vakdagen is het grootste ecommerce-event van de Benelux. In 2020 werden de ‘Vakdagen’ bezocht door 13.643 ecommerce-professionals, een record. De 17e editie staat gepland op 23 en 24 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Programma 2024

Zoals vanouds kun je als expert op het gebied van digital commerce tijdens de Webwinkel Vakdagen nieuwe inzichten en inspiratie verwerven en je netwerk vergroten. Er staan 250 ecommerce-leveranciers en meer dan 200 sprekers klaar om jou te inspireren en adviseren.

Wissel 2 dagen lang ervaring uit met duizenden professionals uit jouw vakgebied. Uiteraard komen onderwerpen als ecommerce, marktplaatsen, crossborder en omnichannel veelvuldig voorbij. Luister naar onder andere Jurjen Jongejan (Evidoo), Herna Verhagen (PostNL), Boukje Taphoorn (Bol) en Remko Rijnders (MediaMarkt Benelux). Daarnaast zijn er ook (onder andere) presentaties van HEMA, Picqer, DHL en Buckaroo. Bekijk nu alvast het programma!

Ecommerce News slaat geen editie over.

De Webwinkel Vakdagen wordt veel bezocht vanwege de vele keynotes, maar net zo interessant (en voor sommige mensen misschien wel interessanter?) is de beurs waar je twee dagen lang in contact komt met potentiële klanten, samenwerkingspartners en branchegenoten. Grote partijen als Bol, Pay., Marktplaats, DPD en DHL zijn van de partij en ook de redactie van Ecommerce News zal over de beursvloer lopen. Zien we jou daar?

Sfeerimpressie Webwinkel Vakdagen 2023

Locatie Webwinkel Vakdagen 2024