lightspeed ecommerce
Webwinkel Vakdagen 2022

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Webwinkel Vakdagen 2022

Evenement details

Datum: woensdag 29 juni - donderdag 30 juni Locatie: Jaarbeursplein 6, Utrecht, Utrecht, Nederland
Evenement website
Google Calendar iCal

De Webwinkel Vakdagen is het grootste ecommerce-event van de Benelux. In 2020 werden de ‘Vakdagen’ bezocht door 13.643 ecommerce-professionals, een record.

In 2021 gingen de Webwinkel Vakdagen helaas niet door, vanwege de coronamaatregelen, maar de volgende editie staat al wel gepland voor 29 en 30 juni 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Webwinkel Vakdagen – Summer Edition

In plaats daarvan werd er een Summer Edition gehouden op 7 en 8 juli 2021. Net als bij het reguliere programma stonden deze dagen in het teken van nieuwe kennis, updates en inspirerende sessies. Uiteraard kwamen onderwerpen als ecommerce, marktplaatsen, crossborder en omnichannel veelvuldig voorbij. Wat we wel hebben gemist, zijn de keynotes.

In 2020 waren er keynotes van onder andere Roland Kahn (Cool Investments), Roelant Prins (Adyen), Juren Jongejan (ISM eCompany) en Colette Cloosterman-Van Eerd (Jumbo). Tijdens de Summer Edition waren er geen grote bijeenkomsten. Wel konden de bezoekers kiezen uit zo’n 120 lezingen, die conform de coronaregels ruimer waren opgezet dan normaal. Op de site van de Webwinkel Vakdagen kun je gemakkelijk zoeken op spreker, onderwerp of inhoud of filteren op tijdstip, thema, dag en zaal.

Ecommerce News slaat geen editie over.

De Webwinkel Vakdagen wordt veel bezocht vanwege de vele keynotes, maar net zo interessant (en voor sommige mensen misschien wel interessanter?) is de beurs waar je twee dagenlang in contact komt met potentiële klanten, samenwerkingspartners en branchegenoten. Grote partijen als Bol.com, PayPal, Marktplaats, ING en DHL zijn van de partij en ook de redactie van Ecommerce News zal over de beursvloer lopen. Zien we jou daar? Meld je dan nu aan voor een gratis ticket!

Sfeerimpressie Webwinkel Vakdagen 2020

 

Locatie Webwinkel Vakdagen 2022