Webwinkel Vakdagen 2023

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Webwinkel Vakdagen 2023

Evenement details

Datum: woensdag 29 maart - donderdag 30 maart Locatie: Jaarbeursplein 6, Utrecht, Utrecht, Nederland
Evenement website
Google Calendar iCal

De Webwinkel Vakdagen is het grootste ecommerce-event van de Benelux. In 2020 werden de ‘Vakdagen’ bezocht door 13.643 ecommerce-professionals, een record. De 16e editie staat al gepland voor 29 en 30 maart 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Programma 2023

Zoals vanouds kun je als expert op het gebied van digital commerce tijdens de Webwinkel Vakdagen jouw nieuwe inzichten en inspiratie verwerven en je netwerk vergroten. Er staan 250 e-commerceleveranciers en meer dan 200 sprekers klaar om jou te inspireren en adviseren.

Wissel 2 dagen lang ervaring uit met duizenden professionals uit jouw vakgebied. Uiteraard komen onderwerpen als ecommerce, marktplaatsen, crossborder en omnichannel veelvuldig voorbij. Luister naar onder andere Niek Veendrik (Stoov), Anika Siepel (Arla), Peggy van Neer (SNURK) en Riana Wassing (Thuiswinkel.org). Daarnaast zijn er ook (onder andere) presentaties van Optiply, Channel Engine, DHL en PostNL. Bekijk nu alvast het programma!

Ecommerce News slaat geen editie over.

De Webwinkel Vakdagen wordt veel bezocht vanwege de vele keynotes, maar net zo interessant (en voor sommige mensen misschien wel interessanter?) is de beurs waar je twee dagenlang in contact komt met potentiële klanten, samenwerkingspartners en branchegenoten. Grote partijen als Bol.com, Pay., Marktplaats, DPD en DHL zijn van de partij en ook de redactie van Ecommerce News zal over de beursvloer lopen. Zien we jou daar?

Sfeerimpressie Webwinkel Vakdagen 2022


Locatie Webwinkel Vakdagen 2023