KeenDelivery wordt Sendy

KeenDelivery wordt Sendy

Het online verzendplatform KeenDelivery gaat vanaf 29 juni verder als Sendy. De huisstijl van het platform wordt dan ook aangepast. Voor klanten moet er weinig veranderen, producten en diensten blijven hetzelfde werken.

KeenDelivery maakte de naam Sendy vandaag bekend in een nieuwsbrief aan haar klanten. Met de nieuwe huisstijl wil het bedrijf uitdragen dat de slimme software van het bedrijf het verzendproces zo eenvoudig mogelijk maakt.

Naamswijziging tijdens de Webwinkel Vakdagen

De nieuwe huisstijl is nog niet online te zien. Tijdens de Webwinkel Vakdagen presenteert het bedrijf de nieuwe naam officieel op stand 54. Naar verwachting zal de nieuwe website dan ook live gaan.

‘In 2017 werd de naam KeenDelivery gepresenteerd.’

Het verzendplatform maakt graag gebruik van deze beurs om een nieuwe naam te presenteren. In 2017 werd de naam KeenDelivery namelijk gepresenteerd op één dag voor de WebWinkel Vakdagen. Onder deze naam zou internationale expansie makkelijker zijn. Het bedrijf heette eerst Jet Verzendt.

Huisstijl in andere kleuren

Vijf jaar later is het tijd voor een nieuwe naam en branding met Sendy. Waarom precies voor deze naam gekozen is, is nog niet duidelijk. De nieuwe huisstijl zal uit nieuwe kleuren bestaan: blauw en koraal, in plaats van groen en zwart.

‘De producten van KeenDelivery blijven werken zoals ze al deden.’

Naar eigen zeggen verandert er weinig voor klanten, al zullen ze even moeten wennen aan de nieuwe stijl. De producten en diensten blijven werken zoals ze al deden.

Pleuni

Pleuni

Pleuni werkt sinds 2019 bij Zietuwel, waar ze nieuwsberichten schrijft voor Ecommerce News en Ecommerce News Europe.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten