Webwinkel Vakdagen 2022 verplaatst

Webwinkel Vakdagen 2022 verplaatst

Na een geslaagde Summer Edition van de Webwinkel Vakdagen in 2021 keken we al uit naar de vertrouwde editie die in januari 2022 zou gaan plaatsvinden. Vandaag maakt de organisatie bekend dat het event toch verplaatst gaat worden naar 29 en 30 juni.

De Webwinkel Vakdagen mag zich het grootste ecommerce-event van de Benelux noemen. Het begon in 2007 als een kleine vakbeurs, maar heeft tegenwoordig een oppervlak van 20.000 vierkante meter en ruim 10.000 bezoekers.

Eerdere edities van Webwinkel Vakdagen

In januari 2020 kon de Webwinkel Vakdagen nog plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht, met keynotes van onder andere Roland Kahn (Cool Investments) en Roelant Prins (Adyen). Een jaar later kon de beurs niet doorgaan door de coronamaatregelen die op dat moment golden.

‘In 2021 vond de Webwinkel Vakdagen Summer Edition plaats.’

In mei 2021 maakte de organisatie bekend dat er in juli een zomer-editie zou zijn. De Summer Edition was kleinschaliger opgesteld, zodat er overal anderhalve meter afstand kon worden gehouden.

‘Onzekerheden over duur en inhoud coronamaatregelen’

De Webwinkel Vakdagen 2022 stonden gepland voor 26 en 27 januari, maar vandaag laat de organisatie weten dat er te veel onzekerheden zijn over de duur en inhoud van de coronamaatregelen om een succesvolle beurs in januari te garanderen. De impact van de maatregelen voor alle betrokkenen en het succes van de beurs is tot nu toe nog onzeker, zo laat de organisatie weten.

‘We kunnen niet wachten om bezoekers te verwelkomen op 29 en 30 juni.’

Het event staat nu gepland op 29 en 30 juni. De organisatie verwacht 250 exposanten en meer dan 200 sprekers. De keynotes van 2022 zijn van ondere Amazon, fonQ en Marktplaats. “Zowel wij, als onze exposanten en sprekers kunnen niet wachten om jullie op 29 en 30 juni te verwelkomen tijdens de jubileumeditie van de Webwinkel Vakdagen.” Het event viert in 2022 haar 15-jarige jubileum.

Pleuni

Pleuni

Pleuni werkt sinds 2019 bij Zietuwel, waar ze nieuwsberichten schrijft voor Ecommerce News en Ecommerce News Europe.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten