BeCommerce Awards 2021 uitgereikt

BeCommerce Awards 2021 uitgereikt

Gisteren vond de 16e editie van de Becommerce Awards plaats. Webwinkels konden maar liefst tien vakjuryprijzen winnen, naast nog twee Special Awards. Orta Store was de grote winnaar van de avond, die won The Becommerce Award.

BeCommerce is een vereniging van bedrijven die actief zijn binnen de ecommerce-branche. Jaarlijks reikt de vereniging ook de Becommerce Awards uit. De webwinkel die de beste resultaten van de jury en het publiek krijgt wordt de algemene winnaar van het event. Diegene neemt de Becommerce Award 2021 mee naar huis.

Alle webshops die via ecommerce-activiteiten producten en/of diensten verkopen binnen België konden zich inschrijven voor de awards. Ook leveranciers binnen de ecommerce-branche konden zich inschrijven. De 16e editie vond plaats in Tour & Taxis, als start-event van Digital First.

Orta Store won Becommerce Award 2021

Dit jaar was modewinkel Orta Store de winnaar van de Becommerce Award 2021, die overigens ook de Consumer Journey Award won. Het was niet de enige webwinkel die twee awards mee naar huis mocht nemen. Efarmz won namelijk de Sustainability Award én de Special Jury Award. Dit houdt in dat de vakjury Efarmz beschouwde als vakkundige winnaar.

Hiernaast was er nog de Special Public Award, waar het publiek bepaalt welke webshop de winnaar is. Via een online systeem mocht het publiek tussen 4 en 10 oktober een stem uitbrengen. Dit jaar nam Loterie Nationale de prijs mee naar huis.

Alle categorieën

Wie de winnaar is van de Omnichannel Award, is voor ons nog onduidelijk. Mocht je hier meer over weten, laat het ons dan gerust weten!

Hieronder een overzicht van de winnaars:

The Becommerce Award Orta Store
Special Jury Award efarmz
Special Public Award Loterie Nationale
Start-up Award Little Guest Collection
Consumer Journey Award Orta Store
Cross-border Award Lamp Twist
Sustainability Award efarmz
Innovation Award Buckaroo BV & POM?
Advertising Award Smartphoto
Platform Award Ring Twice
Payment Award Adyen
Logistics Award Brekky
Omnichannel Award ?
Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten