Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Ecommerce News lanceert forum

Ecommerce News lanceert forum

Ons internationale ecommerce-blog Ecommerce News is een goedbezochte website die dagelijks bericht over wat er speelt in de Europese ecommerce-industrie. Deze site heeft nu ook een forum. Op Ecommerce News Community kunnen ecommerce-spelers discussiëren met, vragen aan en leren van andere Europese etail-liefhebbers.

Ecommerce News Community bestond al iets langer, maar het forum is eigenlijk nu pas officieel gelanceerd. Op dit Engelstalige forum kun je discussiëren over alle belangrijke onderdelen van de ecommerce. Of het nu gaat om het starten met cross-borderverkopen of dat je gewoon een marketingvraag wil stellen, hier is het allemaal mogelijk. Ook kun je topics schrijven en lezen over omnichannel, internationale of lokale ecommerce-events, payment service providers, nieuwe wetten en nog veel meer. Ook zijn er voor de grootste ecommerce-landen speciale subforums ingericht, zodat je met landgenoten net wat meer de diepte in kan.

Voor Nederlandse webwinkeliers is er natuurlijk Webwinkel Forum, maar voor hen die ook over de landsgrenzen actief (willen) zijn, is Ecommerce News Community wellicht een handig platform. Zien we je daar?

Ecommerce News Community (forum)

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch