Delhaize gaat aan huis bezorgen

Delhaize gaat aan huis bezorgen

Supermarktketen Delhaize gaat haar producten nu ook bij consumenten aan huis bezorgen. Delhaize had weliswaar al langer een webwinkel, maar leverde tot nu nog niet aan de voordeur. Het is de eerste supermarkt in België die deze service grootschalig aanbiedt.

Delhaize is niet de eerste supermarkt die boodschappen aan huis bezorgt. Carrefour doet dit dankzij een samenwerking met Bpost al in Brussel en Antwerpen en ook Lidl levert online gekochte producten aan huis, maar bij dat laatste gaat het om non-foodartikelen. In die zin is Delhaize nu dus de eerste supermarkt in België die door het hele land aan huis levert.

Evenveel keuze als in de winkel

Voor deze service rekent Delhaize 10 euro aan bezorgkosten door aan de klant, die daarbij wel kan kiezen uit zo’n 15.000 producten, ongeveer het aantal artikelen dat een gemiddeld filiaal van de met Ahold gefuseerde supermarktketen ook telt.

De bezorgservice van Delhaize kan gezien worden als een voortzetting van haar kleinschalige dienst Caddyhome, dat recent nog werd stopgezet en opging in Delhaize.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten