Buy Way leent geld uit voor online aankopen

Buy Way leent geld uit voor online aankopen

Buy Way financiert natuurlijk al langer aankopen in fysieke winkels, maar gaat dit nu ook doen voor online aankopen. Met de omnichannel-oplossing voor online aankopen op krediet kunnen klanten sinds deze maand beslissen of ze hun online aankoop in één keer betalen of op krediet wensen aan te kopen.

Met de online financieringsoplossing wil Buy Way de Belgische detailhandel een nieuwe dynamiek geven, zo valt te lezen bij Digimedia. De kredietinstelling werkt met zo’n tweehonderd retailers in België en die kunnen sinds deze maand dus de nieuwe betaalmogelijkheid aanbieden in hun online shops.

‘Begin van reeks innovaties’
In de dertig jaar dat Buy Way nu bestaat, heeft het al voor meer dan 3 miljard euro gefinancierd. Dat gebeurde tot voor kort enkel in bakstenen winkels, maar nu kunnen ook online aankopen op deze manier worden gefinancierd door de 500.000 klanten die Buy Way heeft. “Deze nieuwe optie betekent het begin van een reeks innovaties die wij in de volgende maanden willen introduceren in België”, zo zegt algemeen directeur Christophe Hamal.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten