lightspeed ecommerce

Bol.com en Delhaize werken intensiever samen

Bol.com en Delhaize werken intensiever samen

Webwinkel Bol.com en supermarkt Delhaize gaan nog intensiever samenwerken. De twee dochterbedrijven van Ahold Delhaize vergroten het aantal afhaalpunten bij Delhaize-winkels in Vlaanderen en starten een commerciële samenwerking omtrent de ’terug naar school’-periode.

Het is niet de eerste keer dat het Nederlandse Bol.com en het Belgische Delhaize de handen ineenslaan. In januari van dit jaar werd bekend dat Bol.com haar netwerk van afhaalpunten in Vlaanderen verder zou uitbreiden door niet alleen pick-uppoints te hebben in Albert Heijn-winkels, maar ook in die van Delhaize-supermarkten en aangesloten Delhaize-winkels in de regio van Antwerpen.

Bol.com-pakket ophalen bij Delhaize

Die service wordt nu uitgebreid naar Delhaize-winkels in heel Vlaanderen, zo onthulde de ecommerce-reus vanmorgen. Vanaf begin volgende maand kan iedereen in Vlaanderen bestellingen van Bol.com zonder extra kosten laten bezorgen in één van de 63 Delhaize-supermarkten of de reeds deelnemende Delhaize-winkels in de omgeving van Antwerpen. De bedoeling is dat in november de volledige uitbreiding naar aangesloten Delhaize-winkels plaatsvindt.

Korting die bij de ander toegepast kan worden

Naast het uitbreiden van het afhaal-netwerk, gaan Bol.com en Delhaize ook samen op de commerciële toer. De komende twee weken krijgen klanten die voor minimaal 75 euro aan online boodschappen bestellen bij Delhaize een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 10 euro. En andersom geeft Bol.com Belgische klanten die voor minimaal 75 euro bestellen, een voucher ter waarde van 10 euro die gebruikt kan worden op Delhaize.be.

En er zit nog een andere samenwerking tussen de twee Ahold Delhaize-bedrijven aan te komen: in de aanloop naar Sinterklaas en Kerstmis komt Bol.com dit najaar met een speelgoedboek, die onder meer via de winkels van Delhaize verspreid zal worden.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten