Aldi maakt zich klaar voor Belgische webshop

Aldi maakt zich klaar voor Belgische webshop

Het lijkt erop dat Aldi binnen onbepaalde tijd komt met een Belgische webwinkel. De supermarktdiscounter heeft vacatures openstaan voor een ‘e-commerce reporting analyst’ en een ‘logistic operations manager e-commerce’. België zou dan het derde land zijn waarin Aldi met ecommerce actief is.

De vacatures werden ontdekt door het vakblad Gondola. Voor haar Belgische hoofdkantoor in Erpe-Mere is Aldi nu op zoek naar een ecommerce-reporting-analist. Deze persoon zal onder andere de dagelijkse informatie analyseren en interpreteren en de ecommerce-rapporten opstellen. Een tweede, inmiddels verwijderde, vacature rept over een ‘Logistic Operations Manager E-commerce’.

“Uit deze twee vacatures en de inhoud ervan, kunnen we afleiden dat Aldi volop bezig is aan de lancering van een webshop in België”, aldus het vakblad. Mocht het van origine Duitse bedrijf inderdaad een webwinkel in België lanceren, dan zou ons land één van de eerste zijn waar Aldi online verkoopt. Tot nu toe verkocht Aldi alleen in Duitsland en Engeland online.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten