Active Ants volledig overgenomen door Bpost

Active Ants volledig overgenomen door Bpost

Fulfilmentpartij Active Ants is vanaf vandaag volledig overgenomen door Bpost. In 2018 werd de overname al bekendgemaakt, maar bleef de directie toen nog in handen van Active Ants zelf. Nu heeft het bedrijf haar resterend belang aan Bpost verkocht.

In maart 2018 vond de overname al plaats. Active Ants is een Nederlands fulfilment-bedrijf dat sinds het ontstaan in 2011 sterk gegroeid is. Vorig jaar opende het bedrijf nog een vestiging in Engeland. Het bedrijf was daarnaast al actief in België en Duitsland. Het heeft nu in totaal vijf vestigingen in vier landen.

Resterend belang verkocht

De oprichters van Active Ants hebben besloten om het resterend belang aan Bpost te verkopen zodat het bedrijf verder kan blijven groeien. Dit laat het bedrijf weten in een nieuwsbrief. Bram Blondé wordt dankzij de overname de nieuwe CEO van de fulfilmentpartij.

‘Bpost wil blijven investeren in de toekomst van Active Ants.’

“Met de transactie van vandaag maakt Bpost Group duidelijk dat het wil blijven investeren in de toekomst van Active Ants. Onze unieke benadering, die geavanceerde oplossingen biedt voor opslag, orderverwerking en verpakking, en waarbij mens en machine harmonieus samenwerken, plaatst ons in een uitstekende positie om online bestellingen efficiënt af te verwerken”, vertelt Blondé.

‘Active Ants past bij activiteiten Bpost’

“Onze end-to-end aanpak sluit perfect aan bij de crossborder-activiteiten van Bpost Group en is bovendien helemaal complementair met de fulfilment-diensten op maat van de klant die Radial, ook een lid van de Bpost Group, aanbiedt.”

‘De oprichters blijven nog enige tijd actief om de overname af te ronden.’

De oprichters van Active Ants, Jean Lahaye en Jeroen Dekker, stappen uit het bedrijf. Wel blijven zij nog enige tijd aanwezig om de overname af te ronden. “Onze toewijding aan innovatie, duurzaamheid en topkwaliteit blijft onveranderd. Samen met het ervaren managementteam van Active Ants gaan we na hoe we onze diensten verder kunnen verbeteren en optimaliseren.”

Pleuni

Pleuni

Pleuni werkt sinds 2019 bij Zietuwel, waar ze nieuwsberichten schrijft voor Ecommerce News en Ecommerce News Europe.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten