Zalando verkoopt speelgoed

Zalando verkoopt speelgoed

Het Duitse platform Zalando heeft een nieuwe productcategorie. Het bedrijf verkoopt nu ook speelgoed. Hiermee breidt het platform haar assortiment aan producten voor de opvoeding van kinderen steeds verder uit.

Het is niet de eerste keer dat het online warenhuis Zalando een nieuwe productcategorie toevoegt. Na de oprichting in 2008 verkocht het in eerste instantie alleen schoenen. Sinds 2010 verkoopt het bedrijf ook kleding en modeaccessoires.

In 2018 voegde het bedrijf ook beautyproducten aan het assortiment toe en sinds vorig jaar verkoopt het ook een selectie elektronicaproducten. Daarnaast startte de nummer vijf van de laatste Twinkle100 in 2020 met de verkoop van gebruikte modeartikelen, onder de categorie ‘Pre-owned’.

Meerdere subcategorieën

Vanaf nu verkoopt het platform ook speelgoed in alle markten. Er bestaan al meerdere subcategorieën, waaronder knuffels, poppen en speelgoedwagens voor kleine kinderen. Ook verkoopt het puzzels, kostuums en Lego en Playmobil voor oudere kinderen.

De categorie speelgoed is al te vinden op de homepage van Zalando.

De nieuwe productcategorie is al duidelijk zichtbaar op de homepage van Zalando. Het platform verkocht al langer kinderkleding en accessoires voor de opvoeding van baby’s. Het lijkt erop dat het bedrijf met deze laatste aanvulling verder wil inspelen op de opvoeding van kinderen.

 

Pleuni

Pleuni

Pleuni werkt sinds 2019 bij Zietuwel, waar ze nieuwsberichten schrijft voor Ecommerce News en Ecommerce News Europe.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten