Wuunder lanceert multi-deviceplatform voor pakketjes

Wuunder lanceert multi-deviceplatform voor pakketjes

Wuunder heeft een verzendplatform gelanceerd dat zowel op de mobiel (iOS en Android), Mac, PC en webshop is te gebruiken en waarmee klanten pakketjes, documenten en pallets kunnen versturen, ontvangen en volgen. Het is hiermee naar eigen zeggen de eerste in de branche en is “wederom de grote vervoerders te slim af”.

Via het platform van Wuunder, via 2-stapsverificatie beveiligd, kunnen klanten alle informatie over de zendingen in real-time zien. Pakketjes worden verstuurd met de vervoerder die voor die specifieke zending het meest geschikt is. “Een klein waardevol pakje binnen Nederland verstuur je bijvoorbeeld het beste via DPD. Naar Amerika is UPS het snelst. En als je een pallet naar Duitsland moet versturen, is wellicht DHL Freight het meest geschikt”, aldus de startup in het persbericht.

Volgens het bedrijf boeken haar klanten steeds sneller zendingen via hen. Het record staat inmiddels op 48 seconden. Zo snel handelen kan volgens Wuunder doordat adressen snel te vinden zijn via het persoonlijke en/of bedrijfsadresboek, er wordt gewerkt met suggesties, er een gratis postcodecheck wordt gedaan en er standaard pakketformaten worden gebruikt.

Wuunder is nu beschikbaar op meerdere apparaten.
Wuunder is nu beschikbaar op meerdere apparaten.

Pakketjes sneller ophalen

Wuunder, dat in oktober vorig jaar van start ging, is ook hard bezig om pakketjes nog sneller op te halen. Binnen de ring van onder andere Amsterdam en Eindhoven haalt het binnen het uur documenten en pakketten op die het voorzien van een verzendlabel. “Een mobiel en een pen is het enige wat je nodig hebt om een zending te versturen, wij zorgen voor de rest.”

Ook is het mogelijk om Wuunder zendingen af te leveren op het moment dat het de klant uitkomt. Zo kunnen alle zendingen naar het bedrijf in plaats van naar het eigen adres opgestuurd worden en zodra de klant de zendingen wilt ontvangen, worden deze binnen zestig minuten gebracht.

Gerelateerde berichten