lightspeed ecommerce

Wehkamp België uit de lucht

Wehkamp België uit de lucht

De website van Wehkamp in België is gesloten. De sluiting is van tijdelijke aard, maar wanneer de webwinkel weer beschikbaar is, is niet bekend. Wel wordt klanten een verbeterde website en een ruimer assortiment beloofd.

Wehkamp België stopt er even mee, zo valt op de site van het Nederlandse bedrijf te lezen. Omdat het online warenhuis hard bezig is om de website te verbeteren en het productaanbod te vergroten, moet de website tijdelijk uit de lucht. Het ecommerce-bedrijf zegt wel gewoon via telefoon en mail bereikbaar te zijn. Ook kunnen klanten bij Wehkamp bestelde producten nog steeds gewoon terugsturen.

Wehkamp wil in top 3 Belgische ecommerce

Wehkamp lanceerde de Belgische webwinkel in 2014. Ons land was daarmee de eerste buitenlandse vestiging in het 65-jarige bestaan van het voormalig postorderbedrijf. Moederbedrijf RFS Holland Holding stelde tijdens de opening dat het als doel heeft om Wehkamp.be binnen drie jaar tot een top 3-speler binnen de Belgische online markt te maken. Vorig jaar kwamen we in de top 10 van webwinkels in België echter geen Wehkamp tegen

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten