menu

Webwinkelsoftware vergelijken

Wil je webwinkelsoftware vergelijken maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je er graag een handje bij! Of je nu starter of snelle groeier bent, dit overzicht heeft voor beide retailers een breed overzicht van webwinkelsoftware. Of je nu starter, dropshipper, groothandel of professionele retailer bent: zie in een oogopslag welke software het beste bij jouw onderneming past.

Webwinkelsoftware vergelijkenAls je een webwinkel begint, of als deze uit zijn voegen groeit, moet je op zoek naar een goed platform. Toch is webwinkelsoftware vergelijken minder makkelijk dan het lijkt. Er zijn enorm veel aanbieders actief. Via Google kom je al snel uit op maatwerk van verschillende internetbureaus of sterke namen als IBM, Oracle, Hybris of Intershop. Die bieden inderdaad webwinkelsoftware, maar zijn voor de meesten van ons onbetaalbaar. Wij vergelijken webwinkelsoftware voor het Nederlandse mkb.

Webwinkelsoftware vergelijken:

CCV Shop

CCV Shop is een alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als ervaren webwinkelier. CCV Shop biedt jou een totaalpakket (inclusief hosting, updates en support) waarvoor je een maandelijks bedrag betaalt. Wij nemen alle technische zaken uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van jouw producten. Bekijk de website

Lightspeed

Lightspeed eCommerce is een totaaloplossing voor jouw webshop. Kenmerken van Lightspeed eCommerce zijn betrouwbare hosting, gratis updates, geen dure onderhoudscontracten en onbeperkte telefonische ondersteuning. Je kunt gratis 14 dagen gebruik maken van een demo versie. Bekijk de website

Weinig opensource webwinkelsoftware

Bovenstaande is een selectie van verschillende soorten webwinkelsoftware, maar is helaas niet volledig. Zo worden opensource-formules als WooCommerce (WordPress), OpenCart en Magento meestal niet meegenomen in het overzicht. Dat betekent niet direct dat we deze minder goed vinden. Vaak heeft dit een technische reden – door het opensource-karakter zijn deze softwareformules lastiger te vergelijken. Daarnaast is het minder duidelijk naar wie we je dan precies moeten doorverwijzen.

Door het bieden van een overzicht waarin we deze webwinkelsoftware niet meenemen, is het lastiger de juiste keuze te maken. Dat begrijpen wij ook. Toch hebben we ervoor gekozen om dit overzicht wel te bieden. Je kunt alvast deze aanbieders van webwinkelsoftware vergelijken, en zo een goede start maken. Hopelijk verbreedt het je beeld rond deze branche. Mogelijk heb je hieruit vast een voorkeur, die je dan alleen nog hoeft te vergelijken met enkele opensourceformules of maatwerkpartijen.

Disclaimer: Laat je inspireren, niet limiteren!

Webwinkelsoftware is straks het fundament van jouw retailbedrijf. Je kunt er helemaal afhankelijk van worden, dus het is belangrijk om hierin een goede keuze te maken! Gebruik dit overzicht om webwinkelsoftware te vergelijken, maar limiteer je onderzoek dus vooral niet tot alleen deze vergelijker! Bekijk bijvoorbeeld of de aanbieder niet alleen de gewenste opties heeft, maar ook of je de showcases wel aan vindt spreken en of de persoonlijke klik er is. Bij de meeste dagen mag je de software even proberen. Daarnaast kun je even kijken wat er online voor reacties te vinden zijn.

Het webwinkelsoftware-overzicht is technisch gerealiseerd in samenwerking met Appwiki.nl.