Webwinkelsoftware vergelijken

Wil je webwinkelsoftware vergelijken maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je er graag een handje bij! Of je nu starter of snelle groeier bent, dit overzicht heeft voor beide retailers een breed overzicht van webwinkelsoftware. Of je nu starter, dropshipper, groothandel of professionele retailer bent: zie in een oogopslag welke software het beste bij jouw onderneming past.

Webwinkelsoftware vergelijken

Als je een webwinkel begint, of als deze uit zijn voegen groeit, moet je op zoek naar een goed platform. Toch is webwinkelsoftware vergelijken minder makkelijk dan het lijkt. Er zijn enorm veel aanbieders actief. Via Google kom je al snel uit op maatwerk van verschillende internetbureaus of sterke namen als IBM, Oracle, Hybris of Intershop. Die bieden inderdaad webwinkelsoftware, maar zijn voor de meesten van ons onbetaalbaar. Wij vergelijken webwinkelsoftware voor het Nederlandse mkb.

Webwinkelsoftware vergelijken:

Bedrijfsvorm


Bedrijfsgrootte


Design


Assortiment


Marketing


Verkoop


Lightspeed eCommerce Essential

Lightspeed eCommerce Essential

Lightspeed is uitermate geschikt voor het starten van een webshop. Je bent verzekerd van gratis updates en betrouwbare, veilige hosting. Daarnaast heb je toegang tot uitgebreide rapportages en SEO optimalisatie.

49,00
 • Responsive designs
 • Simpel in gebruik
 • Altijd up-to-date
Bekijk nu
Lightspeed eCommerce Advanced

Lightspeed eCommerce Advanced

Lightspeed eCom Advanced is dé totaaloplossing voor het starten van een geavanceerde webshop of het uitbreiden van je groeiende webwinkel. Optimaliseer je checkout proces met A/B tests en promoot je merk met blogopties.

89,00
 • Onbeperkt support
 • Retour Management
 • Toegang tot de API
Bekijk nu
CCV Shop Pakket M

CCV Shop Pakket M

★★★★★ Cijfer 9.3 uit 387 reviews

Met pakket M beschik je over alle handvatten om een professionele webshop te starten. Creëer bijvoorbeeld eenvoudig een unieke uitstraling, kies in onze App Store uit een legio functionaliteiten en bied diverse betaalmethoden aan.

19,95
 • Deskundig support
 • Eenvoudig in gebruik
 • Gratis overstapservice
Bekijk nu
Mijnwebwinkel PRO

Mijnwebwinkel PRO

★★★★★ Cijfer 9 uit 628 reviews

Met Mijnwebwinkel PRO haal je alles in huis voor een succesvolle webshop. Responsive templates, alle betaalmethoden, talloze koppelingen, veilig SSL en meer. En door het eenvoudige winkelbeheer kun jíj je focussen op verkopen!

19,00
 • Alles in één pakket
 • Eenvoudig beheer
 • Altijd gratis support
Bekijk nu
Mijnwebwinkel GO

Mijnwebwinkel GO

★★★★★ Cijfer 9 uit 628 reviews

Het GO pakket is ideaal voor startende webwinkeliers. Je kunt onbeperkt álle mogelijkheden van Mijnwebwinkel gebruiken en een volledige webshop opzetten. Wil je een domeinnaam en onbeperkt producten plaatsen, switch dan naar PRO.

Gratis
 • Volledig gratis
 • Eenvoudig beheer
 • Altijd gratis support
Bekijk nu
Shoppagina Geavanceerd

Shoppagina Geavanceerd

★★★★★ Cijfer 9.1 uit 409 reviews

Shoppagina.nl biedt verschillende webshop software pakketten aan met uiteenlopende mogelijkheden. Een van de speerpunten van Shoppagina is uitgebreide en persoonlijke ondersteuning.

24,50
Bekijk nu

Weinig opensource webwinkelsoftware

Bovenstaande is een selectie van verschillende soorten webwinkelsoftware, maar is helaas niet volledig. Zo worden opensource-formules als WooCommerce (WordPress), OpenCart en Magento meestal niet meegenomen in het overzicht. Dat betekent niet direct dat we deze minder goed vinden. Vaak heeft dit een technische reden – door het opensource-karakter zijn deze softwareformules lastiger te vergelijken. Daarnaast is het minder duidelijk naar wie we je dan precies moeten doorverwijzen.

Door het bieden van een overzicht waarin we deze webwinkelsoftware niet meenemen, is het lastiger de juiste keuze te maken. Dat begrijpen wij ook. Toch hebben we ervoor gekozen om dit overzicht wel te bieden. Je kunt alvast deze aanbieders van webwinkelsoftware vergelijken, en zo een goede start maken. Hopelijk verbreedt het je beeld rond deze branche. Mogelijk heb je hieruit vast een voorkeur, die je dan alleen nog hoeft te vergelijken met enkele opensourceformules of maatwerkpartijen.

Disclaimer: Laat je inspireren, niet limiteren!

Webwinkelsoftware is straks het fundament van jouw retailbedrijf. Je kunt er helemaal afhankelijk van worden, dus het is belangrijk om hierin een goede keuze te maken! Gebruik dit overzicht om webwinkelsoftware te vergelijken, maar limiteer je onderzoek dus vooral niet tot alleen deze vergelijker! Bekijk bijvoorbeeld of de aanbieder niet alleen de gewenste opties heeft, maar ook of je de showcases wel aan vindt spreken en of de persoonlijke klik er is. Bij de meeste dagen mag je de software even proberen. Daarnaast kun je even kijken wat er online voor reacties te vinden zijn.

Het webwinkelsoftware-overzicht wordt elke dag bijgewerkt en is technisch gerealiseerd in samenwerking met Softwarevergelijken.nu.