Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Webwinkel Weblog nu ook op Google+!

Webwinkel Weblog nu ook op Google+!Als webloggers die schrijven over de nieuwste online ontwikkelingen kunnen we natuurlijk niet afwezig zijn op Google+. Daarom hebben we er een bedrijfspagina opgezet en zullen we alle mensen die ons in hun cirkel plaatsen regelmatig op de hoogte houden van niet alleen onze berichten op de weblog, maar ook interessante berichten die we elders tegenkomen. +1!

Omdat we veel over social media en de daarbij behorende marketing schrijven voor Online Promotie, zijn we toch steeds meer de charme en potentie van Googles eigen sociale netwerk gaan inzien. We hebben deze week de stap eindelijk genomen en zijn nu dus actief op Google+. Geef ons een +1, stop ons in een van je cirkels en je blijft zo op de hoogte van alles wat we via dat kanaal de wijde wereld in slingeren!

Waarom Google+?
Die vraag kunnen we heel simpel beantwoorden met: waarom ook niet? Het kan geen kwaad en gezien de ontwikkelingen, unieke features en het feit dat langzaamaan steeds meer mensen dit sociale netwerk ontdekken, leek het ons een mooi moment om er nu ook aan te beginnen. We waren al actief op Facebook en Twitter, maar wat ons betreft kan daar beste een derde sociale netwerk bij.

Want waarbij het op Twitter vooral gaat om korte berichtjes of snelle vragen en op Facebook om liken, delen en leuke acties, daar willen we Google+ meer gaan inzetten om de dialoog aan te gaan, vragen te stellen, te discussiëren en misschien wel wat leuke dingen (Hangouts met webwinkeliers?) uit te proberen.

Onze pagina is al wat gevuld met berichtjes, evenementen, vragen en dingen die ons opvallen, maar schroom vooral niet om enthousiast te reageren, te delen en ons uiteraard te voorzien van de nodige feedback! Ga ons eens héél snel +1’en!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch