lightspeed ecommerce

Ecommerce News lanceert mobiele app

Ecommerce News lanceert mobiele app

Hadden we eerder al een nieuw design, recent nog een nieuwe naam, dus wat blijft er dan nog over? Precies, een mobiele app. Vanaf vandaag blijf je handig op de hoogte van alles wat wij posten met de officiële Ecommerce News-app voor Android en iOS.

Met zijn allen gebruiken we de hele dag door tientallen apps. We checken ’s morgens het laatste nieuws via Nu.nl, we lezen onze mail, openen Google Maps en Waze voor onderweg, leggen nog snel een woordje bij Wordfeud voordat de werkdag officieel begint en zitten alweer op Facebook tijdens de lunch.

Apps gebouwd door Pixplicity

Maar om EcommerceNews.nl overal te kunnen volgen, moest je eerst je mobiele browser openen en vervolgens onze domeinnaam intikken, voordat je onze berichten kan lezen. Dat kon beter, zo dachten wij. En dus vroegen wij de app-experts van Pixplicity of zij voor ons een app wilden maken. Of twee eigenlijk, want we willen dat zowel Android-gebruikers als iPhone-bezitters ons overal en altijd kunnen blijven volgen. Nu zijn de ontwikkelaars van Pixplicity met klanten als Mercedes-Benz, Nestlé, Telegraaf en Parkmobile wel wat gewend qua eisen, features en design, maar wij wilden vooral snel uit de startblokken met een simpele app zonder toeters of bellen.

Ecommerce News-app downloaden

En die hebben we nu. Vanaf vandaag kun je de Ecommerce News-app downloaden voor Android of iOS.

android_download ios_download

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten