Webwinkel Forum 1000 leden

Webwinkelforum.nl mocht onlangs haar duizendste lid verwelkomen. Via het forum helpen ervaren en startende webwinkeliers elkaar door het geven van tips, feedback en adviezen. 

Het beginnen van een webwinkel is een populaire vorm van ondernemen voor starters. Volgens cijfers van de Kamer van Koophandel schreven alleen in januari en februari van dit jaar 1300 ondernemers zich in als webwinkelier. 

Door het laagdrempelige karakter van het ondernemen met een webwinkel wagen veel starters zich zelfstandig aan het avontuur. Het belangrijkste werkveld van een webwinkelier, het internet, heeft iedereen binnen handbereik en is onbeperkt toegankelijk. De startende webwinkelier zal dan ook hoogstwaarschijnlijk vanuit zijn eigen huiskamer zijn eerste stappen zetten in webwinkelland.  

Bij veel starters ontstaat dan al snel de behoefte naar advies van een ervaringsdeskundige die het allemaal al eens heeft meegemaakt. Wie alleen en vanuit huis begint met een webwinkel kan snakken naar informatie en overleg met anderen die er wellicht iets meer van weten.

Het Webwinkel Forum vervult precies deze taak. De inmiddels 1008 leden van het forum zijn voornamelijk starters en ervaren webwinkeliers, software aanbieders, webdesigner en techneuten. Er is op het forum altijd wel iemand te vinden met verstand van de verschillende onderdelen die komen kijken bij het ondernemen als webwinkelier.

Dat de weg naar het forum door veel webwinkeliers gevonden wordt is te zien aan de vele interessante threads die er te vinden zijn. Vooral het feedback forum is populair. Eigenaars posten een link naar hun webshop om feedback te krijgen van anderen: een goedkope en snelle manier voor het inwinnen van advies en tips van een vaak deskundig publiek.

Ga naar het Webwinkel Forum voor tips en ervaringen van andere webwinkeliers, en het lezen van interessante discussies op het gebied van ecommerce.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten