WebwinkelWeblog.nl is nu EcommerceNews.nl

WebwinkelWeblog.nl is nu EcommerceNews.nl

Onze vaste bezoekers hebben het misschien al gemerkt. We hebben een andere domeinnaam: EcommerceNews.nl. En daarmee wordt officieel ook de naam van dit blog veranderd van Webwinkel Weblog in Ecommerce News – Nederland. Met de wijziging willen we ons meer richten op het merk Ecommerce News, dat we ook al gebruiken voor onze Engelstalige en op België gerichte blogs.

Intern is er een lange tijd overheen gegaan voordat we besloten tot de naam- en domeinnaamwijziging. Webwinkel Weblog was immers een soort van begrip geworden. Maar we merkten ook op evenementen of in gesprek met bedrijven dat ‘Webwinkel Weblog’ een nogal gedateerde naam was. We bedachten de naam ooit omdat we in 2009 een site wilden oprichten die precies datgene was als waar het voor stond: een weblog over webwinkels. Maar al snel schreven we niet alleen maar over webwinkels, maar ook – of vooral – over webwinkeliers, webwinkelsoftware, logistiek, wetgeving, marketing en al dat andere moois wat bij de ecommerce hoort.

Ecommerce News in Nederland, België en Europa

In 2013 startten we met EcommerceNews.eu, een website die zich richt op alles wat met ecommerce in Europa heeft te maken. Of het nu gaat om een Finse webwinkel die enkele miljoenen aan venture capital heeft binnengehaald, de Belgische wet die nachtwerk toelaat of de laatste statistieken over de ecommerce-industrie in Zweden, op Ecommerce News Europe kun je dit vinden. En dit jaar nog zijn wij voorzichtig begonnen met Ecommerce News België, het Belgische broertje van wat voorheen Webwinkel Weblog was. De naam ‘Webwinkel Weblog’ was hierdoor plots een vreemde eend in de bijt…

Alle websites een nieuw uiterlijk

Sinds vorig jaar zijn alle websites uit ons portfolio, dus ook onze business-blogs Ondernemen & Internet en Investeerders, in een nieuw jasje gestoken, waardoor de naamswijziging van dit blog ook wat urgenter werd. Nu hebben we Ecommerce News Nederland, Ecommerce News België en Ecommerce News Europe met allen dezelfde look and feel.

Webwinkel Weblog - De logo's door de jaren heen
Webwinkel Weblog – De logo’s door de jaren heen
Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten