Webwinkel Forum biedt nu ook vacatures

Webwinkel Forum biedt nu ook vacatures

Gisteren is het twintigduizendste bericht op Webwinkel Forum geplaatst. Het is de plek waar webwinkeliers met anderen uit het vakgebied discussiëren over ecommerce en elkaar helpen met alledaagse vragen over het vak van webwinkelier. Sinds kort niet alleen met advies, maar ook met het echte werk, door nieuwe rubrieken als vacatures en hulp.

Onder de kop ‘Morgen naar de KVK’ plaatste gebruiker CasePlace gisteren het 20.000ste bericht op het forum (zo’n duizend verwijderde spamberichten niet meegerekend, natuurlijk). Het Webwinkel Forum werd op 9 augustus 2006 opgericht, maar is pas sinds 2009 echt actief. Dagelijks mogen we zo’n twaalfhonderd bezoekers verwelkomen en halen we gemiddeld 150.000 pageviews per maand.

morgen naar de kvk

Anderhalf jaar geleden schreven we nog over het duizendste lid dat Webwinkel Forum mocht verwelkomen. Vandaag de dag heeft het forum bijna vijfduizend leden, waarvan ongeveer de helft minstens één berichtje heeft geplaatst. Daarmee bewijst het forum een goede plek te zijn waar online ondernemers kunnen samenkomen om te praten, vragen te stellen, te discussiëren of zelfs heuse meetings te regelen!

Het forum verbindt ervaren webwinkeliers met leergierige nieuwelingen.

Vooral voor starters kan het Webwinkel Forum uitkomst bieden, want het is niet altijd even duidelijk aan welke regels het runnen van een webwinkel gebonden is, of welke valkuilen er zijn. Het forum verbindt ervaren webwinkeliers, die graag hun expertise willen overbrengen, met leergierige nieuwelingen, die graag het vak beter willen leren kennen.

Elkaar helpen, nu ook fysiek

Elkaar leren kennen en leren van elkaar. Het is de doelstelling van bijna elk forum maar Webwinkel Forum neemt dit nu wel heel serieus. Met de huidige bezoekersaantallen is het forum een serieuze bron voor de Nederlandse ecommerce geworden en sinds deze week is het ook mogelijk om gratis en direct vacatures te plaatsen.

Sinds deze week is het mogelijk om gratis vacatures op het forum te plaatsen.

Het bereik is natuurlijk beperkt, maar wel zeer gericht in een specifieke niche. Ideaal als je een parttimer uit de omgeving zoekt die affiniteit heeft met ecommerce, of juist om een vaste bron van inkomsten te vinden, naast het opzetten van je eigen webwinkel. Wil je een eigen online webshop starten maar denk je nog niet dat je hiervan leven kunt? Dan zijn de vacatures binnen het forum misschien de manier om het vak te leren kennen. Juist met de feestdagen kan het interessant zijn voor webwinkeliers om extra handjes te zoeken, die ook nog eens bekend zijn met het vak.

Dus mocht je er nog niet bekend mee zijn, ga vandaag nog naar het Webwinkel Forum. Want of je nou op zoek bent naar een goede naam voor je webwinkel, vragen hebt over webhosting, niet weet hoe je een goede leverancier of groothandel kan vinden, of je wil alles weten over de verschillende betalingsproviders, de steeds groter wordende groep webwinkeliers en ecommerce-liefhebbers helpt je graag op weg!

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten